Arts escèniques Destacat

Tret de sortida del Cornellà Escena

Tret de sortida del Cornellà Escena de tardor 2024.

Amb l’octubre, arriben els primers espectacles d’aquesta programació cultural impulsada per l’Ajuntament de Cornellà.

La temporada de tardor de Cornellà Escena està a punt de començar i els amants de la cultura ja tenen disponible la venda d’entrades. Ja sabeu que si es fa compra anticipada, hi ha bonificacions que poden arribar fins al 20%.

Per donar el tret de sortida d’aquesta nova programació, el 28 de setembre, a la plaça de la Llibertat, A Contra Blues oferirà un concert gratuït per inaugurar la temporada del Cornellà Escena. Serà a les 20 h, amb un directe dels seus nous temes que tenen influències del blues i d’altres músiques afroamericanes. Una hora abans, per cert, es farà un taller familiar, també gratuït.

Els primers espectacles de la programació del Cornellà Escena són ‘Eucaristia’ (el divendres 4 d’octubre, a les 20 h, a l’auditori de Sant Ildefons) i ‘Big Mama Montse & Friends’ (el diumenge 6 d’octubre, a les 19 h, a la Sala Ramon Romagosa).

La companyia Brots ens porta el divendres 4 d’octubre, a l’auditori de Sant Ildefons, a les 20 h, aquesta divertida obra que més que una obra de teatre, és un ritual culinari que barreja creences i estereotips, en un intent de salvació des de l’angoixa, alhora que és un crit contra l’estigma i una oda a la injustícia social envers les persones amb sofriment mental.

Aquest espectacle és gratuït, però requereix invitació. Si voleu assistir, heu d’enviar un correu electrònic a infoauditorisi@aj-cornella.cat

L’energia de la Big Mama Montse arribarà a la Sala Ramon Romagosa de Cornellà el diumenge 6 d’octubre, a les 19 h. Després de 35 anys als escenaris, Big Mama Montse continua actuant amb més energia que mai perquè l’acompanyen músics col·laboradors. Big Mama Montse segueix oferint concerts amb composicions pròpies i el blues que tant l’apassiona.

El preu de l’entrada és d’11’85 euros i és el primer concert d’aquesta programació de tardor del Cornellà Escena.

Deixa un comentari