Qui som

El web QUÈ FER A CORNELLÀ és el portal cultural i d’oci de l’Ajuntament de Cornellà, a través del qual podeu conèixer tota la programació de la ciutat, de manera ràpida, participativa i interactiva. L’objectiu és que, des de qualsevol lloc, es pugui consultar aquesta agenda d’oci cultural a la ciutat i triar la millor opció per a cadascú. A més, des del web, també es pot accedir a la compra d’entrades per als espectacles de pagament.

La pàgina web es divideix en cinc categories diferents d’activitats: arts escèniques (teatre, música o dansa), exposicions, activitats familiars i esports i aire lliure. Totes les notícies s’actualitzen setmanalment i expliquen, de manera propera, la descripció de l’activitat amb informació complementària (com vídeos de Youtube, articles sobre els artistes o enllaços d’interès).

El web està actiu a les xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram sota el nom @queferacornella. D’aquesta manera, es permet la interacció i la participació de la ciutadania.

Conèixer setmanalment la programació del QUÈ FER A CORNELLÀ és possible de tres maneres diferents:

  1. A través de la subscripció del butlletí electrònic. Només heu d’introduir la vostra adreça de correu electrònic i, un cop per setmana, rebreu un butlletí amb les activitats més destacades del cap de setmana.
  2. Seguint les nostres Xarxes Socials
  3. Visitar periòdicament la nostra pàgina web