Destacat Esports i aire lliure

A Cornellà, ‘TOTHOM JUGA’

Jornada d'esport inclusiu a Cornellà de Llobregat amb la matinal 'Tothom Juga'.

La plaça d’Europa serà l’escenari d’aquesta matinal d’esport inclusiu. Les activitats són gratuïtes, però cal inscriure’s a la cursa adaptada.

L’esport inclusiu serà el protagonista d’aquest cap de setmana a la ciutat amb la matinal ‘Tothom Juga’, prevista per al diumenge 13 d’octubre, de 10.30 a 14 h, a la plaça d’Europa.

És una activitat organitzada per l’Ajuntament de Cornellà per potenciar l’esport inclusiu i les activitats familiars a l’aire lliure. D’aquesta manera, la jornada començarà amb una cursa adaptada (de 10.30 a 12 h) i paral·lelament es faran activitats lliures i una xocolatada pels participants (a partir de les 11.30 h). La trobada acabarà amb les actuacions musicals de Musicasdivi (de 12 a 13 h) i del DJ Abadia (de 13 a 14 h).

En aquesta jornada es donaran cita totes les entitats esportives que fan una gran tasca per la inclusió i donen oportunitat a infants i joves a practicar esport durant tot l’any. De fet, les activitats lliures seran una mostra de la seva modalitat esportiva. A més, assistiran diferents associacions i centres per a persones amb diversitat funcional que donaran informació a tots els familiars que vulguin conèixer els diferents serveis que ofereixen.   

Per participar en la cursa adaptada cal formalitzar les inscripcions a través de Corresolidaris.

Deixa un comentari