Destacat Esports i aire lliure

Pink Zumba

Nova edició del Pink Zumba a Cornellà de Llobregat.

El mateix dissabte 19 d’octubre, Dia internacional de la lluita contra el càncer de mama, s’organitza una nova edició del Pink Zumba, a l’exterior del Parc Esportiu Llobregat, d’11 a 12.30 h.

Cornellà commemora el Dia mundial del càncer de mama amb un calendari d’activitats conegut popularment com “la quinzena rosa”. La raó? Es demana que a totes aquestes activitats, els i les assistents portin alguna peça de roba de color rosa, que és el color del llaç que simbolitza aquesta malaltia.

Aquest any, les activitats es porten a terme des del 19 i fins al 24 d’octubre, amb taules informatives, la jornada esportiva i festiva Pink Zumba i la inauguració de l’exposició de l’Associació Toca-te-les.

Una de les activitats més destacades d’aquesta Quinzena Rosa és la sessió de Pink Zumba Solidari, que es farà el dissabte 19 d’octubre, a les 11 h, a l’exterior del Parc Esportiu Llobregat.  Tothom és benvingut a moure’s i ser solidari amb la investigació del càncer de mama. El Zumba és una modalitat esportiva consistent en una activitat cardiovascular combinada amb balls llatins. S’hi vendran samarretes, productes i de més elements a favor de la investigació conrtra el càncer de mama.

També, dimarts 22 d’octubre, a les 20 h, es presentarà l’exposició fotogràfica de l’Associació Toca-te-les, a l’Ateneu La Nau (entrada pel carrer de Dolors Almeda). Aquesta mostra també estarà disponible al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), del 2 al 13 de desembre.

Del 17 al 24 d’octubre, s’habilitaran taules informatives en diferents punts de la ciutat i també existeix un Grup de suport per a dones que pateixen o han patit càncer de mama, al CIRD.

Podeu consultar tota la programació a www.cornella.cat

Deixa un comentari