Altres propostes interessants Exposicions i més

Taller sobre les cartes d’Elena Francis

Cornellà organitza un taller sobre les cartes d'Elena Francis.

Es farà el diumenge 27 d’octubre, a les 11 h, al Castell. Cal inscripció prèvia.

Recordeu el programa radiofònic ‘Elena Francis’? Segur que sí, encara que sigui només d’haver escoltat els vostres avis i àvies parlar d’ell, però segurament poques persones sabran que, fa uns anys, en un edifici municipal, es van trobar milers i milers de cartes de ciutadanes que s’adreçaven a l’Elena Francis. El motiu d’aquesta troballa no és altra que, durant uns anys, aquest edifici municipal -quan encara no era propietat de l’Ajuntament- va esdevenir un magatzem del programa de Ràdio Barcelona. I, en relació amb aquesta anècdota, s’organitza el taller ‘Les cartes d’Elena Francis’, el diumenge 27 d’octubre, a les 11 h, al Castell de Cornellà.

Realment, serà una conferència-taller on descobrirem el funcionament del consultori d’Elena Francis, quin era el seu context històric, social i cultural, i la seva influència en el públic femení de l’època. A partir de les cartes originals, analitzarem les inquietuds i els costums de les dones durant les dècades dels anys 50 als 70, les relacions familiars, el matrimoni i la violència a la llar, entre altres.

Per participar, cal inscripció prèvia, enviant un correu electrònic a patrimonireserves@aj-cornella.cat o trucant al 93 474 51 35, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h.

Deixa un comentari