Activitats familiars Arts escèniques Destacat

Els pallassos, ONLY ADULTS!

Leo Bassi i més artistes participen al Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de Llobregat.

A banda de les actuacions per als més petits, el Festival Internacional de Pallassos també compta amb una programació concreta dedicada als adults. Són 10 les cites dedicades, únicament, als majors d’edat (tot i que si algun infant vol anar, no tenen prohibida l’entrada perquè no són picantons…).

A banda de les actuacions de la carpa de la plaça de Catalunya, també hi ha altres espectacles de primer nivell i de pagament en altres escenaris de la ciutat dins del Festival Internacional de Pallassos. Aquestes són les programacions, per sales.

La Sala Ramon Romagosa acollirà les actuacions de Rosie Volt (dijous 24, a les 23 h) i de Johnny Melville (divendres 25, a les 22.30 h). Els dos són artistes reconeguts que s’adrecen a un públic adult amb un humor més irònic. Rosie Volt (de França) és una acròbata que puja a l’escenari com una estrella i que surt com una nena. I, d’altra banda, el gran Johnny Melville (d’Escòcia) torna a Cornellà per sisena vegada, presentant una barreja de números i de personatges representats arreu de 40 països al llarg dels seus 52 anys de carrera professional.

Aquesta sala també forma part de la llista d’escenaris del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà i al llarg dels propers dies, oferirà la següent cartellera: divendres 25 d’octubre, a les 21 h, ‘Miss Cosas y Yo’, de la companyia Nemin; i ‘El Petit Univers de Marcel Gros’, el dissabte 26, a les 19 h.

Marcel Gros barreja somnis, records i imaginacions, i confecciona un espectacle viu i en directe com si es tracés d’un llibre il·lustrat. Pel que fa a l’espectacle del divendres, ‘Mis Cosas y Yo’ és un personatge que viu una vida solitària, però d’entre els entrebancs constants, apareixerà un personatge que li robarà protagonisme.

Aquest espai de la nostra ciutat s’estrena com a escenari al Festival Internacional de Pallassos i oferirà una varietat d’espectacles. Apunteu-los en les vostres agendes: divendres 25, a les 21.30 h, la companyia Pau Palaus presenta ‘Zloty’ (es tornarà a repetir el dissabte 26, a les 21.30 h) i ‘Mama Calypso’ de la companyia que porta el mateix nom (dissabte 26, a les 23 h).

Són espectacles més alternatius, amb un estil de clown més abstracte i contemporani propi de l’estil de La Caldereria.

L’auditori de Sant Ildefons també participa en el 20è Festival de Pallassos oferint les seves instal·lacions per gaudir de l’espectacle de Guillem Albà (el dissabte 26, a les 18.30 i les 20 h). I la carpa central de la plaça de Catalunya obrirà especialment el dissabte 26, a les 22.30 h, per gaudir de l’espectacle del gran Leo Bassi, amb ’70 anys’, un número especial que repassa tota la seva trajectòria professional.

Deixa un comentari