Altres propostes interessants Arts escèniques

‘La Crua Realitat’, a la Sala Padró

'La Crua Realitat', d'Òscar Molina, arriba a Cornellà de Llobregat.

Dins de la programació del Cornellà Escènica, dissabte 2 de novembre, es representarà l’obra ‘La Crua Realitat’, a la Sala Padró.

A banda del Festival Internacional de Pallassos, hi ha més propostes culturals aquests dies a la nostra ciutat incloses en la programació del Cornellà Escènica de tardor ’24 i, a més, són propostes per a adults. La primera cita és ‘La Bohème’, a L’Auditori de Cornellà; i la segona, ‘La Crua Realitat’, a la Sala Padró. L’òpera ha estat tot un èxit i ja té les entrades exhaurides, però la cita del Pedró encara té entrades disponibles!

‘La Crua Realitat’ és una comèdia amb un missatge social potent que busca trencar estereotips sobre les discapacitats intel·lectuals. Es representarà el dissabte 2 de novembre, a les 19 h, i el preu de les entrades és de 5’95 euros. Com sempre, si es fa compra anticipada, es poden aplicar descomptes de fins al 20%.

‘La Crua Realitat’ és una obra escrita i dirigida per Òscar Molina i interpretada per Maria Colom, Rafael Valero, Elena Lam i David Aixalà. Explica la història del Toni, un noi amb una discapacitat intel·lectual, que somia ser actor, però que per aconseguir el seu somni, s’haurà d’enfrontar a un món cultural resistent al canvi i a uns pares massa protectors. I quan tot sembla perdut, coneix la Lídia, una noia d’origen xinès també amb la mateixa discapacitat intel·lectual.

Deixa un comentari