Personalitzar les preferències de consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-vos a navegar de manera eficient i realitzar determinades funcions. Trobareu informació detallada sobre totes les galetes a cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al vostre navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.... 

Sempre actiu

Són necessàries per habilitar les funcions bàsiques d'aquest lloc, com ara proporcionar un inici de sessió segur o ajustar les vostres preferències de consentiment. Aquestes cookies no emmagatzemen cap dada d'identificació personal.

Les cookies funcionals ajuden a realitzar determinades funcionalitats, com ara compartir el contingut del lloc web a plataformes de xarxes socials, recollir comentaris i altres funcions de tercers.

No hi ha cookies per mostrar.

Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques com ara el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font de trànsit, etc.

No hi ha cookies per mostrar.

Les cookies de rendiment s'utilitzen per entendre i analitzar els índexs clau de rendiment del lloc web que ajuden a oferir una millor experiència d'usuari per als visitants.

No hi ha cookies per mostrar.

Les cookies publicitàries s'utilitzen per oferir als visitants anuncis personalitzats en funció de les pàgines que heu visitat anteriorment i per analitzar l'eficàcia de les campanyes publicitàries.

No hi ha cookies per mostrar.

Arts escèniques

Vicenç Puig, Mestre Artesà Alimentari

El cornellanenc Vicenç Puig rep un premi com a pastisser.

El pastisser cornellanenc ha estat guardonat amb el premi Mestre Artesà Alimentari.

Vicenç Puig, pastisser i xocolater a Cornellà, ha estat distingit en el seu ofici com a Mestre Artesà Alimentari. El reconeixement l’atorga la Generalitat a aquelles persones que s’identifiquen amb un model productiu de quilòmetre zero o de proximitat, i representen un valor afegit clau en el desenvolupament i l’arrelament rural. El Departament d’Agricultura treballa per posar en valor aquesta tasca imprescindible que fan els artesans i artesanes de Catalunya.


Puig va fundar La Pastisseria (Menéndez Pelayo, 12) el 1997. La trajectòria de Puig va començar el 1972 a l’escola del Gremi de Pastisseria de Barcelona (EGPB), on va descobrir la seva passió per la xocolata. D’aquesta manera, el 2008 va ampliar els seus obradors amb 200m² dedicats al món de la xocolata, i va crear les innovadores espelmes de xocolata Xoc&Chic. El 2014 es transforma en pastisseria-cafeteria amb un espai per a l’art.

Deixa un comentari