Altres propostes interessants Arts escèniques

Vicenç Puig, Mestre Artesà Alimentari

El cornellanenc Vicenç Puig rep un premi com a pastisser.

El pastisser cornellanenc ha estat guardonat amb el premi Mestre Artesà Alimentari.

Vicenç Puig, pastisser i xocolater a Cornellà, ha estat distingit en el seu ofici com a Mestre Artesà Alimentari. El reconeixement l’atorga la Generalitat a aquelles persones que s’identifiquen amb un model productiu de quilòmetre zero o de proximitat, i representen un valor afegit clau en el desenvolupament i l’arrelament rural. El Departament d’Agricultura treballa per posar en valor aquesta tasca imprescindible que fan els artesans i artesanes de Catalunya.


Puig va fundar La Pastisseria (Menéndez Pelayo, 12) el 1997. La trajectòria de Puig va començar el 1972 a l’escola del Gremi de Pastisseria de Barcelona (EGPB), on va descobrir la seva passió per la xocolata. D’aquesta manera, el 2008 va ampliar els seus obradors amb 200m² dedicats al món de la xocolata, i va crear les innovadores espelmes de xocolata Xoc&Chic. El 2014 es transforma en pastisseria-cafeteria amb un espai per a l’art.

Deixa un comentari