Arts escèniques Destacat

Triplet d’humor al teatre

Triplet d'humor al teatre amb la nova programació del Cornellà Escènica de tardor '24

Una obra sobre estereotips relacionats amb la salut mental, una comèdia de Ramon Madaula i el monòleg de Pep Plaza són les properes obres de teatre que es representaran a la ciutat.

La programació de tardor ’24 del Cornellà Escènica ja ha començat i de quina manera! Si la setmana passada destacava la varietat d’oferta cultural –musical i teatral- al municipi, aquest cap de setmana destaca especialment la varietat d’obres teatral que es representaran al municipi els propers dies i en escenaris diferents.


La primera de les propostes teatrals arriba el divendres 4 d’octubre, a l’auditori de Sant Ildefons, a les 20 h, amb un espectacle gratuït. Per assistir, MOLT IMPORTANT, cal reservar el seient a través de la següent adreça: infoauditorisi@aj-cornella.cat

La companyia Brots ens porta  aquesta divertida obra que, més que una obra de teatre, és un ritual culinari que barreja creences i estereotips, en un intent de salvació des de l’angoixa, alhora que és un crit contra l’estigma i una oda a la injustícia social envers les persones amb sofriment mental.

L’Auditori de Cornellà continua apostant pels clàssics i presenta l’obra ‘Conqueridors’, el diumenge 6 d’octubre, a les 19 h. És una comèdia de Ramon Madaula, qui va actuar ja també a Cornellà durant la temporada passada, el 24 de març, amb una comèdia sobre els germans Buonaparte a la Sala Ramon Romagosa i que va ser tot un èxit. En aquest cas, la trama ens situa en el rodatge d’una sèrie sobre la figura de Jaume I El Conqueridor. L’actor protagonista no aconsegueix una interpretació digna del monarca, els productors es posen nerviosos i apareix un personatge inquietant… D’aquesta manera, aquesta obra explora l’afany de conquesta que tot portem dins.

El preu de les entrades és de 25 euros, si es fa anticipada.

I just una setmana després, també a L’Auditori de Cornellà arriba el monòleg de Pep Plaza.

L’humorista català que s’ha passat tota la seva vida imitant personatges públics, avui ha decidit deixar de ser un secundari de la seva pròpia vida i ser reconegut pel seu talent com a humorista i actor. La seva actuació serà el diumenge 13 d’octubre, a les 19 h, i encara queden entrades disponibles a partir de 22 euros si es compren de manera anticipada.

Deixa un comentari