Altres propostes interessants Exposicions i més

‘Pallass@s i punt’

Inauguració d'una exposició sobre pallassos a Cornellà de Llobregat. 'Pallass@s i punt' de Guillem Urbà.

El Castell acull la primera activitat del Festival Internacional de Pallassos i presenta una exposició fotogràfica de moments únics d’aquest certamen. La mostra es podrà visitar del 3 al 27 d’octubre i diumenge 6 d’octubre es farà una activitat familiar molt divertida!

Els pallassos ja venen de camí fins a Cornellà de mica en mica i els primers a arribar són els de l’exposició fotogràfica de Guillem Urbà. El dijous 3 d’octubre, a les 19 h, al Castell de Cornellà, s’inaugura la mostra ‘Pallass@s i punt’, que dona una visió del Festival Internacional de Pallassos Memorial Charlie Rivel des d’un punt de vista molt diferent.

Com si fos un nen a peu de pista, el fotògraf Guillem Urbà ens presenta un recull d’imatges de moments màgics viscut de les tripes d’aquest certamen. És una magnífica oportunitat on compartir amb petits i grans la seva particular visió gaudint del seu imaginari.

Aquesta exposició es podrà visitar fins al 27 d’octubre i està formada per 40 imatges de 120 cm x 60 cm. La majoria són primers plans de moments únics de les actuacions dels pallassos que plasmen en una única imatge l’essència del festival.

I per apropar encara més la màgia del clown entre la població, s’ha organitzat una activitat complementària per a totes les famílies el primer diumenge de la seva obertura. ‘El gran concurs’ és una activitat per trobar el pallasso que tothom porta dins. Caldrà superar cinc divertires proves per arribar a la gran sorpresa final. Humor, música, jocs, coreografia i màgia són els ingredients d’aquesta cita, que començarà a les 12 h del diumenge 6 d’octubre, en el mateix escenari de l’exposició. Està pensada per a infants a partir de 4 anys a càrrec de les pallasses Betty i Renatta.

És una activitat gratuïta, però cal inscripció prèvia, enviant un correu a patrimonireserves@aj-cornella.cat o trucant al 93 474 51 35, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h.

I, per cert, també el mateix diumenge 6 d’octubre, el Museu Palau Mercader organitza una activitat familiar per descobrir ‘El misteri de Can Mercader’. Començarà a les 11.15 h, té una durada de dues hores i està pensada per a joves a partir de 14 anys. Aquesta és una activitat tradicional en l’agenda d’activitats del museu i, de fet, celebra 10 anys. Sota el títol ‘top secret’, els participants hauran d’aguditzar l’enginy per resoldre el misteri del testament no localitzat de la comtessa de Bell-lloc. És una activitat gratuïta, però requereix inscripció prèvia a través dels canals habituals de reserves.

Deixa un comentari