Activitats familiars Arts escèniques Destacat

El Festival, al carrer

Pallassos al carrer per a tots els públics a Cornellà de Llobregat.

Hi ha 31 espectacles diferents programats a places, parcs i carrers de Cornellà per arribar a totes les famílies!

Amb la voluntat d’arribar a tota la ciutat i omplir de somriures la ciutat, independentment de les butxaques, el festival té una àmplia programació al carrer. Al llarg de tota la setmana, escoles i instituts del municipi visitaran la carpa central per gaudir d’un espectacle especial, també es fan sessions a escoles bressol, biblioteques municipals i residències per a la gent gran, i els tres mercats municipals també rebran la visita d’una bona comitiva de pallassos i de pallasses que ajudaran els clients a fer la compra… Però més enllà d’això, també hi haurà més espectacles familiars gratuïts repartits per tots els barris. A través d’aquest enllaç, podeu consultar la programació sencera del Festival Internacional de Pallassos, però, a més, nosaltres en destaquem 3 que considerem IMPRESCINDIBLES!

Una de les cites que no us podeu perdre és la cercavila del divendres 25, a les 18 h, des de la plaça de Sant Ildefons i fins a l’espai La Caldereria. La música, els confetis i les rialles inundaran els carrers amb una comitiva excepcional formada per Le Due e un quarto, Mundo Costrini, La Finestra Nou Circ, Més Tumàcat, Consisart, Zigurat Band, la companyia Cirteani i els gegants i el so de les gralles i dels tabals de l’entitat cornellanenca Foment de la Cultura Popular de Cornellà.

Des de les 11 h i fins a les 14 h, diferents companyies de pallassos estaran actuant en places de Cornellà. Els escenaris principals seran la carretera d’Esplugues, a l’altura de Can Maragall; a la Pèrgola de la plaça de Sant Ildefons, la plaça del Pallars i de l’Església. Grans i petits podran gaudir de 9 actuacions i gaudir d’un tastet del festival.

I diumenge, que serà el darrer dia del festival, també es portaran a terme 9 espectacles familiars al carrer per gaudir dels pallassos de manera totalment econòmica. Els escenaris seran els mateixos que dissabte, a més de la plaça de l’Estació, que se suma. Les actuacions començaran també a les 11 h i finalitzaran al voltant de les 14 h. Això sí, els pallassos i els artistes que actuaran seran diferents dels del matí anterior. Així ningú es podrà avorrir!

A més, la companyia Balagans estrenarà el seu espectacle ‘AUGUSTO’ a la plaça de l’Església (davant de l’Ajuntament) el dissabte 26, a les 18 h, amb un espectacle al carrer i gratuït. ‘AUGUSTO’ és la coproducció del festival i és un homenatge a tots els pallassos d ela història, que dedicaven tota la seva vida a fer riure perquè, quan sortien de la pista, seguien sent pallassos perquè ho portaven a dins.

Deixa un comentari