Activitats familiars Altres propostes interessants Arts escèniques

Conta’m Cornellà

Primera trobada de narrativa oral a Cornellà de Llobregat.

La ciutat viurà la seva primera trobada de narrativa oral, aquest dissabte 26 d’octubre, durant tot el dia, a la Biblioteca Teresa Pàmies (Almeda).

L’Ajuntament de Cornellà i la Xarxa de Biblioteques de Cornellà presenten la primera trobada de narració oral de Cornellà. Sota el lema ‘Conta’m Cornellà’, aquest dissabte 26 d’octubre, durant tot el dia, es portaran a terme diferents activitats a la Biblioteca Teresa Pàmies per potenciar la lectura en veu alta.

Serà una trobada fascinant d’històries, poesia, públic i artistes de la paraula. L’esdeveniment està pensat per crear, riure i reflexionar. Serà l’ocasió perfecta per apropar-nos a la literatura i la tradició oral. En definitiva, una trobada per gaudir d’estar junts i somiar desperts.

Durant aquesta trobada, assistiran artistes d’altíssima qualitat, com ara José Manuel Garzón, Paula S. Piedad i Alexander Romero, de Cornellà i d’altres ciutats, que compartiran contes i poesia amb adults, joves, infants, nadons i gent gran, en diversos espais de la biblioteca.

A continuació, podreu consultar tota la programació d’aquesta jornada:

Deixa un comentari