Activitats familiars Arts escèniques Esports i aire lliure General Teatre i arts

Activitats esportives dinamitzades per a joves a la Gàbia de la pl. Sant Ildefons!

Aquesta setmana, s’han programat diferents activitats esportives en la Gàbia de la plaça de Sant Ildefons. Són propostes pensades per fomentar el joc i garantir un lleure saludable entre els i les joves de la ciutat després de l’horari lectiu.

En concret, aquestes activitats es porten a terme de 17 a 20 h, amb monitors esportius que s’encarreguen de dinamitzar les pràctiques esportives.

Aquesta setmana, les cites esportives a la Gàbia de la plaça de Sant Ildefons seran el dimarts, 25 de maig; dimecres, 26 de maig i dijous, 27 de maig.

La ciutat comença a recuperar el pols amb activitats esportives, lúdiques i culturals a espais públics amb mesures de seguretat i prevenció, i amb controls d’aforament

El 9 de maig va finalitzar l’Estat d’Alarma i Cornellà vol recuperar la normalitat poc a poc amb la reprogramació d’activitats als espais públics i a equipaments municipals amb l’arribada del bon temps. L’objectiu de l’Ajuntament és impulsar activitats segures i controlades que permetin a la ciutadania retrobar-se amb les propostes esportives, lúdiques i de lleure anteriors a la pandèmia.

Aquesta iniciativa s’impulsa després de posar en pràctica durant el Nadal i la Setmana Santa un programa d’actuacions i activitats amb controls d’aforament, i seguint totes les mesures de seguretat i prevenció  per la COVID-19 marcades per les autoritats.

Així, el programa “A Cornellà, coses a fer” incorpora prop de 150 activitats de tota mena. Destaquen les que tenen a veure amb la salut i l’esport (passejades, exercici a l’aire lliure, estiraments, circuits de curses, ioga, etc.) amb monitors i amb grups reduïts totalment segurs.

També es presentaran tallers i propostes participatives en el marc dels “Carrers, sense cotxes”, una iniciativa que tanca a la circulació diferents carrers de la ciutat els caps de setmana i que ara, a més, dinamitza alguns d’ells amb diferents propostes familiars, com tallers de circ o de tricicle, entre d’altres.

Vinculades a la natura i el medi ambient es tornen a programar les visites guiades al riu, així com tallers de diferents àmbits a la Re-Parada; o les jugateques ambientals, tots els diumenges al matí al parc del Canal de la Infanta i al de Can Mercader. Una de les novetats per als joves serà la programació d’activitats esportives a la gàbia ubicada a la plaça de Sant Ildefons, sota la supervisió de monitors especialitzats, a més de la tornada de les Nits Insòmnia amb activitats presencials.

També tenen cabuda en aquesta proposta representacions teatrals, tallers i activitats infantils a patis de diferents escoles i a espais amb aforaments controlats.  Tornen també a marcar l’agenda cultural de la ciutat les exposicions, les programacions patrimonials i s’obriran progressivament altres espais i propostes desactivades amb motiu de la COVID-19.

Deixa un comentari