Arts escèniques Festival Flamenc Teatre i arts Teatre i dansa

Apunta’t a les últimes cites del Festival de Arte Flamenco de Catalunya 2021

Cornellà entra en la darrera setmana d’activitats de la 37a edició del Festival de Arte Flamenco de Catalunya. Per acabar, tindrem tant dues activitats de caire divulgatiu com dues darreres actuacions, d’acord amb la programació elaborada aquest any, i adaptada a les restriccions obligades per la pandèmia. Aquí pots consultar tota la programació.

 

Dijous 20/05/2021 – 19:00h | Auditori de Sant Ildefons
Presentació del llibre ‘La vida regalada’ de LUIS CABRERA

Divendres 21/05/2021 – 20:00h | Activitat virtual
La historia en primera persona’. Conversa amb JOSÉ DE LA VEGA
El Mestre José de la Vega, ballarí, bailaor, coreògraf… forma part de la història de la dansa i és testimoni viu d’ella, alhora que protagonista, en la segona meitat de segle XX i fins als nostres dies. Per això, ningú com ell, ens pot parlar en primera persona de la seva pròpia trajectòria o d’algunes autèntiques llegendes, mites eterns: Carmen Amaya, Vicente Escudero, Pilar López o Antonio, que amb ell van compartir escenaris, vivències, amistat o, en definitiva, vida. A càrrec de: Francisco Hidalgo.
Instagram@culturacornella

 

Ginesa Ortega

Ginesa Ortega

Dissabte 22/05/2021 – 18:00h | Auditori Sant Ildefons
RECITAL FLAMENC
Al cant: Ginesa Ortega / Ana Real. Al ball: Mónica Fernández. A la guitarra: Javier Gavarra / Rafael Fernández / Juan Real. Presenta: Francisco Hidalgo.
Preu de l’entrada: 5,25€ | Web compra:http://entradescornella.cat/

 

Diumenge 23/05/2021 – 18:00h | Auditori Sant Ildefons
TABLAO
Artistes convidats: Sergio Barroso / Maria del Mar Fuentes. Al ball: Rocío Ferreras / Aitana Sánchez / Jennifer Garcia. Al cant: Ana Brenes / Joaquín “El Duende”. A la guitarra: Adán Pérez. Percussió: Isaac Vigueras
Preu de l’entrada: 5,25€ | Web compra:http://entradescornella.cat/

 

Deixa un comentari