Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

Aquesta setmana es commemoren el Dia Mundial del Teatre i el de la Poesia

Cornellà participa en la commemoració de dues dates destacades. Són el Dia Mundial del Teatre i el Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar-ho, s’ha organitzat una programació diversa.

COMMEMORACIÓ DEL DIA MUNDIAL DEL TEATRE

El Dia Mundial del Teatre se celebra oficialment el 27 de març, però a la nostra ciutat l’agenda d’activitats s’estén del 15 al 28 de març.

El 21 de març, a les 19 h, al Castell, es porta a terme l’acte central del Dia Mundial del Teatre, amb la lectura del manifest a càrrec de representants de diferents grups de teatre de la ciutat i amb l’actuació “Si tú me dices ven lo pago todo”, de la companyia Kamaleonik.

Dimecres 23 de març, s’emetrà un programa especial de Ràdio Cornellà (23 h, al 104.6 FM)

Diumenge 27 de març, a les 19 h, Microcornellateatre participa en l’espectacle “Totes les dones”, a l’Auditori de Sant Ildefons. També hi haurà un col·loqui en finalitzar la funció amb la companyia i la periodista Verónica Tomico.

I dilluns 28 de març, a le 19 h, a la Sala Titan, Microcornellateatre ofereix una lectura dramatitzada “Macbett”.

COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LA POESIA

El 21 de març es commemora mundialment el Dia de la Poesia. Aquesta data dona la benvinguda a la primavera i per festejar-ho, l’Ajuntament de Cornellà aposta per celebrar la diada amb un recital híbrid entre poesia i música.

L’acte està previst per al divendres 25 de març, a les 19.30, a l’Auditori de Sant Ildefons. Comptarà amb l’actuació de les poetes Ester Andorrà, Laura Carretero, Paula S.Piedad i Carlos Oyague, la cantautora Marta Gin i la col·laboració de l’Asociación Poetas de Cornellà.

Per assistir al recital, caldrà fer una reserva prèvia a través de cultura@aj-cornella.cat

Deixa un comentari