Esports i aire lliure

Compreu les crispetes per gaudir de la sessió de cinema a la fresca d’aquest dimecres a la plaça de Sant Ildefons!

La plaça de Sant Ildefons es transformarà en cinema durant la nit del dimecres 13 de juliol per projectar la pel·lícula “A todo tren destino Asturias”. Els interessants podran gaudir d’una sessió de cinema a la fresca, a partir de les 22 h, per gaudir de les Nits d’Estiu a la ciutat d’una manera diferent!

“A todo tren destino Asturias” és una comèdia espanyola de 2021 que explica la història d’un pare. Quan Ricardo, pare responsable bolcat en el seu fill, decideix portar-lo a un campament a Astúries amb tren nocturn, alguns pares li proposen que porti també a diversos dels seus fills. Quan el tren arrenca amb els nens sols, Ricardo i Felipe, dos tipus extravagants i irresponsables, començaran una absurda persecució per agafar el tren i un esbojarrat viatge per part dels nens. Els quals faran totes les entremaliadures que no s’atrevirien mai a fer davant dels grans.

Director: Santiago Segura. Intèrprets: Santiago Segura, Leo Harlem, Diego Arroba “El Cejas”, Florentino Fernández, Joaquín Reyes, David Guapo, Luna Fulgencio, Alan Miranda, Sirena Segura, Eneko Otero, Paz Vega, Eva Isanta, Jorge Sanz.

Deixa un comentari