Esports i aire lliure

Concerts i nadales, aquests dies previs de Nadal!

L’agenda d’activitats d’aquests dies continua, tot i que, com és evident, amb menys propostes tenint en compte els dies festius. Però, amb tot, a la recta final de l’any, encara tenim cites pendents i també força interessants:

DIJOUS 22 DE DESEMBRE

Els concerts de Nadal són protagonistes aquests dies i dijous 22 de desembre, a les 19 h, podrem gaudir del Concert de Nadal de la Cornellà Band, a la plaça de Lluís Companys.

FINS AL 23 DE DESEMBRE

Podeu visitar el pessebre de Nadal de la seu de l’associació La Segarra, en horari de tarda, de 18.30 a 20 h. Les tardes de dimarts, però, està tancat.

DIVENDRES 23 DE DESEMBRE

LETTER FOR SANTA!: L’acadèmia d’anglès Kids and Us organitza aquesta activitat a la Biblioteca Marta Mata, a partir de les 17 h. Podreu escriure la carta i lliurar-la al Pare Noel.

I una mica més tard, a les 18 h del mateix divendres 23 de desembre, a la seu de la Peña Dominó, podrem gaudir del concert de nadales “Nit de Pau” de la Societat Coral La Unió, del Cor de la Peña Dominó, del Cor de la Il·lusió del Centre Cívic Sant Ildefons, de la Cornellà Band i de Ritmo de mi tierra. Al final del concert, els assistents degustaran la xocolatada, moscatell i dolços tradicionals.

FINS AL 24 DE DESEMBRE

La Biblioteca Central organitza un taller titulat “CREA… ACCIÓ! UN, DOS, TRES L’ADVENT EN UN NO RES!”. Està adreçat a infants de més de 3 anys a càrrec de la companyia Les imaginaries. L’horari és de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h; i dimecres i dissabte, de 10 a 14 h.

DISSABTE 24 DE DESEMBRE

CONCERT “ARRIBA EL NADAL!”, al carrer de la Miranda cantonada amb la plaça de Catalunya, a les 12 h, amb la Cornellà Band.

DILLUNS 26 DE DESEMBRE

ACTUACIÓ DE LA PASTORAL DE L’ASSOCIACIÓ ANDALUSA HIJOS DE ALMÁCHAR. A la Seu de la mateixa entitat, a les 18 h. El concert acabarà al Centre Cívic de Sant Ildefons, a les 19 h.

A més, durant tots els dies de vacances de Nadal, els principals sectors comercials de Cornellà comptaran amb animacions diverses per incentivar les compres, organitzat per l’associació Cornellà compra a casa.

Deixa un comentari