L’hora del conte Lectura Petites

Coneixes el canal de YouTube de la Xarxa de biblioteques? I els serveis en linia que ofereix?

En temps de pandèmia la Xarxa de Biblioteca de Cornellà adapta els seus serveis i propostes a la nova realitat i manté totes les mesures de seguretat i sanitàries establertes per les autoritats sanitàries.

Es poden fer reserves telemàtiques dels documents que us interessin, fer préstecs electrònics a través de l’eBiblio i participar en la nostra oferta d’activitats virtuals des de casa. RESERVAR AMB CITA PRÈVIA

Es pot consultar el catàleg i fer la reserva de documents a través del formularI, enviant un correu electrònic a la vostra biblioteca o per telèfon. Podeu tenir en préstec fins a 15 llibres o revistes, 9 discos de música i 6 DVD durant 30 dies. Un cop estigui tot preparar, la vostra biblioteca us contactarà per oferir-vos cita prèvia.

PRÉSTECS ELECTRÒNICS
eBiblio és el servei préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Podeu fer préstecs amb el vostre carnet de la biblioteca i el vostre PIN que, si no l’heu canviat, és la vostra data de naixement. Per agilitzar la rotació de documents, el préstec és de 2 documents fins a 21 dies.

ACTIVITATS VIRTUALS
Incorporem a la nostra agenda l’accés a continguts i activitats virtuals per poder gaudir i participar des de casa: hores del conte, tallers, lectures dramatitzades, clubs de lectura, formacions … A mesura que hi hagi noves convocatòries, les anirem publicant en al nostre web i xarxes socials.

Seguim explorant les possibilitats de la tecnologia per mantenir-nos en contacte amb tots vosaltres i gaudir plegats de la cultura. Les xarxes socials ens permeten fer arribar fora de les nostres biblioteques les creacions literàries i la difusió de coneixements directament a les vostres llars. Al nostre canal de Youtube i al nostre Facebook  trobareu algunes de les activitats virtuals que us oferim mes a mes i que, sovint, es poden veure encara uns dies després de la seva estrena.


Desitgem que gaudiu dels contes virtuals per a totes les edats -des dels més petis de tots fins als adults-. També hi podreu trobar representacions, xerrades, petites formacions, homenatges…

Us esperem al canal de Youtube de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà i al Facebook! I recordeu que si voleu rebre avisos dels nous vídeos que publiquem, només us heu de subscriure.

BIBLIOTEQUES OBERTES

Des de mitjans de gener, la Biblioteca Marta Mata i la Biblioteca Sant Ildefons han tornat a obrir els serveis de sala amb l’aplicació de les mesures de prevenció respecte dels contagis per Covid-19 pertinents: ús obligatori de màscareta, rentat de mans i distància de seguretat. L’aforament màxim és del 50% i s’han de respectar tant els sentits de circulació com qualsevol altra indicació de contenció sanitària. Així, l’accés a la col·lecció torna a ser lliure, tot i que qualsevol document consultat s’ha de deixar als espais específics, per a què el personal el pugui retirar i deixar en quarantena el temps reglamentari. A més es compta amb un reforç de neteja durant tot el temps d’obertura i hi ha, a disposició dels usuaris que ho sol·licitin, materials viricides per aplicar en els espais comuns, com les taules o els ordinadors.

De moment, la Biblioteca Central manté exclusivament el servei de préstec i devolucions. Per evitar esperes, hi ha la possibilitat de demanar cita prèvia. A més, a les tres biblioteques, la devolució de documents es pot realitzar a qualsevol hora mitjançant les bústies de retorn.

Per ara, i fins que no es normalitzin les mesures d’accés a aquests equipaments, no hi ha programació d’activitats presencials a les biblioteques de XBC.

Horaris

Els horaris de funcionament són els habituals a les tres biblioteques; però tingueu en compte que per fer ús del servei de préstec a la BCC és recomanable demanar cita prèvia.

Deixa un comentari