Festival i fires

Cornellà commemora el 8M amb un Festival de Música per la Igualtat

Diuen que la música i l’art en general són els mecanismes que tenim les persones per tocar el cor de la resta. Doncs seguint aquesta premissa, ni n’hi ha millor manera de commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora que amb un Festival de Música per la Igualtat. Es portarà a terme dissabte 12 de març, de 17 a 22 h, a la plaça de Catalunya.

El Festival comptarà amb actuacions musicals, jocs no sexistes per als més petits, mostra d’oficis i la presentació de les dones artesanes de la Societat d’Artesans de Cornellà (SAC). Els Castellers de Cornellà també participen en el Festival, amb un pilar i amb una croquetada popular solidària.

En la part musical, la Big Band de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas serà la primera a pujar a l’escenari. Al llarg de la tarda, també actuaran les Dones Cantautores de Cornellà (amb Carla Collado, Sara Alva, Paula Rodríguez i Alexandra Larios), així com el grup Sara Uribe, de la Factoria Musical de Cornellà, i Molly Varlet.

L’agenda commemortiva del 8M

Com cada any, les membres del Consell Municipal de la Dona, a través del Centre d’Informació i Recursos de les Dones (CIRD) i de la participació de les associacions culturals de la ciutat, han preparat un calendari d’activitats que giren entorn dels drets femenins.

Tal com ha passat des de l’inici de la pandèmia, l’agenda d’activitats s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies epidemiològiques i de salut pública actuals, però a diferència dels darrers dos anys, han augmentat les activitats presencials.

Entre les activitats programades, a banda del Festival de Música per la Igualtat, destaca la Lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el Torneig de Futbol Femení i un espectacle de teatre.

Podeu consultar l’agenda aquí.

Deixa un comentari