Activitats familiars Arts escèniques Cultura en familia Espectacles de carrer Esports i aire lliure Teatre i arts

“CULTURA EN FAMÍLIA” torna als carrers de Cornellà amb dos espectacles molt divertits

Aprofitant el bon temps primaveral, el cicle Cultura en família torna als carrers de Cornellà amb dos espectacles amb accés lliure per a tot tipus de públics.

Diumenge 15 de maig a les 12h a la plaça Europa

Cia. Ambauka: De cap per avall

L’espectacle  inclou les cançons del nou disc i algun dels hits anteriors del grup com “La Llegenda de Sant Jordi”, és una suma de festa, tendresa, connexió, compromís, reflexió i molta música. Un concert canyero i participatiu, pensat per a tota la família, amb el qual Ambauka us convidarà a capgirar-ho tot i posar el mon cap per avall.

Diumenge 29 de maig a les 12h al carrer Avellaner

Cia. Vdebanana: Los Mutandine

Els Mutandine, tres germans mafiosos de poca munta, apareixen a la plaça, amb la mateixa aparença, igual vestuari, idèntic bigoti, clòniques ulleres i bessons barrets. Ningú sap què fan o cap a on van.

Solament diferenciats per la seva estatura, que resulta ser inversament proporcional a la seva maldat, edat i intel·ligència.

La seva estètica italiana i la seva preparació física deixen intuir el públic que seran partícips del típic espectacle de circ, però res més lluny, això és diferent, això és… una altra cosa.

Deixa un comentari