Uncategorized

Decora de Nadal la teva llar amb les darreres tendències decoratives

Hi ha una tradició arrelada a la nostra terra que és la de decorar les nostres llars de Nadal durant el pont de la Puríssima. Doncs bé, tenint en compte que aquesta setmana és el 6 i el 8 de desembre, des del Què Fer a Cornellà us presentem les darreres propostes de decoració nadalenca que, a més, es poden comprar a la ciutat, sense sortir de casa.

De fet, les seleccions de fotografies que trobareu en aquest article són del Garden Cornatur, una botiga especialitzada en plantes i decoració per a la llar que pertany a Tecsalsa, un centre ocupacional per a persones adultes amb un grau de discapacitat intel·lectual i del desenvolupament igual o superior al 65%. Per tant, comprant en aquest establiment, no només tindreu la decoració més TOP del moment, sinó que també estareu apostant per una iniciativa social.

Dit això, preneu nota perquè comencen les idees decoratives d’aquest Nadal 2022-2023:

1.Avets nevats

Ja fa temps que van començar a vendre’s aquest tipus d’arbres de Nadal artificial, però amb la incorporació de la moda escandinava i la neutralitat dels colors en la decoració, des de la temporada passada estan més de moda que mai. Fan molta sensació de caliu i permeten introduir qualsevol color en la decoració de les boles o de les figures de l’arbre. I si el decoreu amb garlandes de llum càlides, la confortabilitat visual serà major. Al Cornatur els trobareu de totes les mides possibles, molt grans per ser el centre de totes les mirades, o fins i tot, petits, per recrear un poble de muntanya ple de casetes de llum.

2.Boles i figures monocromàtiques i de materials naturals

Una manera moderna, sofisticada i elegant de decorar el nostre avet és amb boles o figures de fusta o de vidre i de la mateixa gamma cromàtica. Si tal com hem recomanat en el primer punt, teniu un arbre nevat, podeu triar figures vermelles, de fusta i blanques. D’aquesta manera, seguireu una línia que recordarà als elements propis de la natura durant aquesta època de l’any. Les figures de vidre, a més, simbolitzen el gel i l’estació glacial que és l’hivern, per tant, també combinen perfectament amb les decoracions de fusta.

3.Elements de la natura i espelmes

La lluminositat és protagonista a Nadal. Simbolitza l’amor i la joia de celebrar, per tant, a totes les llars no poden faltar espelmes i garlandes de llum càlida, que ens animen a quedar-nos a casa, gaudint de la companyia de la nostra família, amb la calor de l’interior dels nostres habitatges i amb la calidesa pròpia d’aquestes dates. Seguint aquesta línia, elaborar centres de taula amb elements naturals com són les pinyes, la fusta, fruits secs i espelmes, són una alternativa econòmica i molt contemporània de la decoració nadalenca del moment.

4.Trencanous

Des de fa uns quants Nadals, els trencanous s’han posat molt de moda. Els podeu utilitzar com a element decoratiu per un prestatge o una tauleta auxiliar. Si els poseu de diferents mides i de diferents colors combinables entre ells, no només tindreu una decoració moderna, sinó que captaran les mirades de tots els vostres convidats. També els podeu posar a la taula durant els grans àpats d’aquestes dates. La tendència dels trencanous és molt forta i trobareu aquests elements en diferents productes: figures per a l’arbre, decoració per a exterior i fins i tot, espelmes en forma d’aquests soldadets.

5.La ponsètia

I, evidentment, no ens podem oblidar de la ponsètia. És la flor de Nadal per excel·lència. És la decoració perfecta per a aquelles persones que no volen decorar molt o que volen decorar de Nadal sense posar el típic avet, sigui per motius d’espai o de gustos. A més, és un bon detall per regalar quan es tenen compromisos o per complementar altres regals més importants. Al Garden de Cornellà també trobareu de totes les mides i de tots els colors, perquè la ponsètia també està disponible en rosa, en groc o en blanc.

Deixa un comentari