Arts escèniques Festival i fires Música Teatre i arts

Concert gratuït de Jon Oyster i Laura West aquest dissabte a la plaça Carles Navales

S’han programat dues jornades de concerts de grups i d’artistes locals, incloses en aquesta plataforma. Són el 23 i el 30 d’abril, a la plaça de Carles Navales, a les 19.30 h.

El dissabte 23 d’abril, la cita comptarà amb el cantautor Jon Oyster i el grup de música urbana Laura West + Las Westies i Dj set AUBØR; i el 30 d’abril, amb Fuzz Forward (grunge, rock i stoner) i Plutón (hard rock, punk).

DISSABTE 23 D’ABRIL

19.30h-Jon Oyster (cantautor)

Nascut a Barcelona un 1994, Jon Oyster creix en un entorn d’amants de les arts escèniques i es consolida com a músic amb 15 anys, passant per diferents projectes musicals com a compositor i intèrpret.

20.30h- Laura West + Las Westies (Música urbana) + Dj set AUBØR

LAURA WEST aka WESTIE és una cantant, compositora, ghostwriter i pianista nascuda a Girona. La Laura porta envoltada de la música des que tenia 3 anys, quan va començar a tocar el piano i des d’aquell moment, va continuar formant-se en harmonia i llenguatge musical, producció musical, mescla i mastering i enregistrament de vocals. A part, també ha participat en campanyes de publicitat de marques com Cacharel i marques nacionals com Painfull Studios, Janira Gaya, etc.

Influenciada per artistes de gèneres molt diferents com Ariana Grande, Post Malone, Mura Massa, ZHU, etc. Laura West sorgeix del moviment urbà, però porta a un terreny molt personal tota la seva música. L’estil de la Laura és un pop fosc barrejat amb electrònica, la qual cosa fa que totes les seves cançons siguin molt enèrgiques i intenses, així com les seves lletres.

Ofereix un show únic amb les seves ballarines, les Westies, i han actuat en sales com Apolo Barcelona, en festivals com El Tempo Girona i en markets com La Santa Market, sent l’actual guanyadora del concurs New Talent en aquest mateix lloc.

 

DISSABTE 30 D’ABRIL

19.30h-Fuzz Forward (Grunge, rock, stoner)

Fuzz Forward, banda enamorada del rock dels ’90 amb un àlbum debut publicat, un EP acústic acabat de sortir del forn i un segon disc en camí.

20.30h- Plutón (hard rock, punk)

 

 

Deixa un comentari