Activitats familiars

Reserveu ja la vostra entrada per visitar el Campament Oriental del Mag Maginet

Ja arriba un dels moments més esperats per als infants de tot el món: el Campament Oriental està a punt d’obrir les seves portes per veure el Mag Maginet i els seus ajudants! Això serà del 28 de desembre al 4 de gener. En concret, les visites estaran disponibles del 28 al 30 de desembre i de l’1 a 4 de gener, en diferents horaris de tarda que s’hauran de reservar a través del web https://entradescornella.cat. Els passis són gratuïts i es podran demanar a partir del 19 de desembre, per a les famílies empadronades a Cornellà, i a partir del 27 de desembre, per a la resta de la ciutadania.

Tal com va passar durant els darrers dos anys, el Campament Oriental torna a situar-se a la Fira de Cornellà perquè és un espai tancat i, per tant, òptim per superar les possibles inclemències meteorològiques pròpies d’aquests dies d’hivern. A més, la distribució d’aquest recinte permet determinar diferents espais que permeten a les famílies fer el recorregut des de l’entrada i fins a la haima del Mag Maginet. La decoració del Campament sempre està vinculada amb els estels i la passió per l’astrologia del nostre mag més popular, però enguany també comptarà amb molta presència musical, tenint en compte el fil conductor del Conte de la Nit de Reis 2023.

És important que la ciutadania entengui que la reserva d’entrades dona accés a un menor de 3 a 11 anys i a un adult al recinte de la Fira, per tant, només cal demanar les invitacions estrictament necessàries per família. D’aquesta manera, es permet l’accés a més infants. La reserva d’entrades és nominativa i només serà vàlida per al dia i l’hora seleccionats al web entradescornella.cat

Els menors de 3 anys SÍ poden entrar al Campament Oriental però no necessiten reservar la seva entrada. Només tenen limitat l’accés a la haima del Maig Maginet perquè aquí han d’entrar sols per raons d’espai i al ser tant petits, es poden posar a plorar.

Un cop a l’interior del recinte, cada nen i cada nena podrà anar acompanyat del seu adult acompanyant, però dins de la haima del Maginet –per raons d’espais, els infants entraran sols-.

RECORDEU:

  • Reserva la teva entrada a https://entradescornella.cat

  • A partir del 19 de desembre, per a les persones empadronades a Cornellà

  • A partir del 27 de desembre, per a la resta de la ciutadania

  • Una entrada = un infant + un adult

  • L’accés és gratuït

Deixa un comentari