Arts escèniques Música Teatre i arts

El cornellanenc Levi Díaz participarà a Eurovisión Júnior el proper 19 de desembre

Segueix en directe el Festival des de la pantalla gegant que s’habilitarà a l’Auditori de Sant Ildefons, a partir de les 16h.     

Tothom que vulgui veure la participació del cantant de Cornellà, Levi Díaz, a Eurovisió Junior, podrà acompanyar-nos a l’Auditori Sant Ildefons, i veure-ho en pantalla gran. Des de les 16 h i fins a la finalització del programa, la sala estarà disponible a veure en grup i donar suport al jove cantant. Per motius de seguretat l’aforament serà limitat (accés lliure fins el límit d’ocupació) i aplicarem les mesures sanitàries vigents .

Levi Díaz, nascut a Cornellà de Llobregat, transmet amb només una mirada, però la seva veu vellutada i emocional va captar l’atenció de tot el públic, coronant-se així, amb molta competència, guanyador del concurs.
En 2019, va participar en la primera edició de ‘La Veu de Cornellà’ i va guanyar el primer premi de la categoria jove, a més de rebre el reconeixement del públic amb el guardó al concursant més carismàtic.

Levi Díaz té 13 anys i és l’actual guanyador de la sisena edició de ‘La Voz Kids’ a Espanya. Encara que va començar en la música fa poc més d’un any, ha tingut temps suficient per a decidir quin és l’estil que més li agrada, el pop, perquè és el que li permet més interpretació. Frank Sinatra és el seu ídol. D’ell li captivo la seva veu, el seu to, el ritme de les seves cançons.
En ‘La Voz Kids’ va sortir guanyador després d’interpretar cançons com a ‘Mama No’ al costat de Pablo López, ‘Diamonds’, ‘Warrior’, ‘Alive’ de Sia, o el complicadíssim tema ‘Never enough’ de la BSO de ‘The greatest showman’.

La música i l’art poden canviar el món. Aquest és el missatge de videoclip de “Reir”, que transmet l’esperit festiu del tema amb el qual Levi Díaz representarà a Espanya en Eurovisión Júnior 2021. Una producció plena de color i ritme, en la qual la lletra composta per David Roma cobra vida i convida als més joves a crear un món nou a través de l’esperança, imaginació, l’amistat.

En total, 19 països participaran en la XIX edició d’Eurovisió Júnior que se celebrarà a París, el diumenge 19 de desembre. Levi serà el setè representant d’Espanya en el certamen juvenil i intentarà aconseguir la segona victòria per al nostre país. Serà un festival amb clar aire francès, ja que diversos emblemes de la ciutat han marcat alguns dels principals aspectes del concurs. La Torre Eiffel -juntament amb el nadal i la imaginació- han inspirat el logotip; mentre que el Pont d’Alexandre III s’elevarà sobre l’escenari, situat en la Seine Musicale.

AQUÍ POTS VEURE EL VÍDEO DE LA CANÇÓ DEL FESTIVAL DE LEVY DÍAZ

https://www.youtube.com/watch?v=Hvg0HwihOWY

 

 

 

Deixa un comentari