La Sala Padró ofereix un espectacle de bombolles el diumenge 16 de febrer, a les 12 h. És una proposta inclosa en la programació familiar del Cornellà Escènica i les entrades ja estan disponibles.
La programació familiar del Cornellà Escènica continua amb un espectacle visual amb titelles i bombolles, per explicar el misteriós món del sabó. ‘El professor Bromera’ de la companyia Me la Buffa ens introduirà en multitud de fenòmens físics, fruits de dècades d’experimentació amb el llenguatge de les bombolles. De la mà d’aquest alquimista, coneixerem d’on venen les bombolles, per què són esfèriques i per què tenen aquests misteriosos colors.
Aquest espectacle es farà el diumenge 16 de febrer, a les 12 h, a la Sala Padró. El preu de les entrades és de 5’95 euros i ja estan a la venda.
La companyia Me la Buffa està centrada en aquest tipus d’espectacles en què les bombolles són les protagonistes. A través d’aquest tipus d’espectacles tan visuals, es mostren canvis físics de l’aigua comprensibles per als més petits.
I, a banda d’aquesta obra de teatre, el mes de febrer també ens porta més espectacles infantils per gaudir de la cultura sense sortir de Cornellà. Són el musical d’Àngel Llàcer i Manu Guix ‘El Petit Príncep’ i l’espectacle de titelles ‘Sota Sola’, de la companyia Ka Teatre.
‘El Petit Príncep’
Des de la seva estrena a Barcelona, ja fa més d’onze anys, arriba a l’Auditori de Cornellà El Petit Príncep, el musical d’Àngel Llàcer i Manu Guix, durant els dies 22 i 23 de febrer, amb doble sessió cada dia. Dissabte, l’horari és de tarda, amb dos passis a les 17 i a les 19.30 h; i diumenge, hi ha una sessió al matí, a les 12 h i una darrera sessió, a les 17 h.
El musical d’El Petit Príncep compareix la visió d’aquesta història emblemàtica amb aquells que ja la coneixen i que l’estimen i, alhora, explicar-la als qui no n’han sentit a parlar mai, explica el seu director, Àngel Llàcer. Musicar-la no va ser fàcil, confessa el director musical, Manu Guix, qui afegeix que va ser un gran repte amb un objectiu molt clar: contribuir a multiplicar la potència de l’emoció.
Aquesta adaptació de l’obra literària de Saint-Exupéry ens parla de sentiments bàsics, de l’amor, de l’amistat, de la importància de la sinceritat, de no perdre mai la capacitat d’emocionar-nos i de sorprendre’ns davant el món que ens envolta. Manu Guix comenta que és precisament des d’aquesta sinceritat, sense tenir cap idea preconcebuda, sense voler basar-se en cap gènere en concret, que va compondre la música de l’espectacle.
Aquest musical ha anat molt més enllà de l’escenari i ara viu en la mirada de petits que es fan grans, i de grans que es permeten ser petits per una estona. Potser tot plegat és un somni, un miratge de ficció, però alhora és tan real com el fet que tots i totes portem un Petit Príncep a dins.
D’aquesta manera, ens esperen dos dies amb doble sessió per gaudir d’aquest musical basat en la història original de Saint-Exupéry i una de les narracions més difoses i estimades arreu del món.
‘Sota Sola’

I també el diumenge 23 de febrer, a les 12 h, la programació del Cornellà Escènica ens presenta una obra de teatre familiar, amb titelles de gran mida. ‘Sota Sola’ és l’espectacle que ens oferirà la Sala Ramon Romagosa, a les 12 h. El preu de l’entrada és de 5’95 euros, però es poden aplicar descomptes.
La companyia Ka Teatre és la creadora d’aquesta obra, recomanada per a infants a partir de 5 anys, que explica la història d’una persona que viu i que treballa sota terra. Allà s’ha creat un món on gaudeix del seu ofici de sabater i que és feliç amb les petites coses del dia rere dia; però les coses no seran fàcils i pel camí trobarà obstacles que haurà de superar.