Festival de Pallassos Festival i fires

Encara esteu a temps de visitar l’exposició “Intimitats”, del Festival Internacional de Pallassos

El Festival Internacional de Pallassos ja ha acabat, però encara resta una activitat. És l’exposició “Intimitats”, de Toti Toronell. Està disponible al vestíbul de l’Auditori de Sant Ildefons, fins al dijous 27 d’octubre.

És una mostra molt personal que descriu les facetes de la figura del pallasso des de la seva poesia, la manera d’expressió íntima i fràgil de l’artista. A través d’objectes de tot tipus (sabates, nassos vermells, maquillatge…) i per mitjà d’un mosaic d’instantànies petites, es poden veure les expressions dels pallassos en aquells moments d’emocions més íntimes. Les fotografies capten allò que l’espectador no veu: les mirades de neguit, de pànic escènic, de frustració… Aquesta mostra és totalment gratuïta i està adreçada a un públic jove o adult.

Qui és Toti Toronell? 

Ell es descriu així:

“Vaig néixer l’any 1975 DC, dels primers anys no en puc dir gran cosa, feina tinc per recordar el que vaig menjar ahir per dinar! Però el que si que recordo es que a l’any 92 vaig fer un curs de circ amb en Pep Mora, i que aquest va ser el detonant de tot el que ha anat venint després. 

Em vaig formar de manera autodidacta, però fent alguna trampa i picant una mica d’aquí i d’allà, amb l’Avner ( The Excentric), amb en Jango Edwards, en Leo Bassi, en Les Bubb, Comediants, Toni Albà, Dimitri Bogatirev (Aga-Boom)… entre d’altres. Però sobretot sobretot, atrevint-me a provar i a investigar. 

Des de la seva fundació l’any 1995 fins al 2006 vaig dirigir i actuar amb COP DE CLOWN amb qui vaig aprendre a creure que era tot era possible, el 2006 vaig crear LAITRUM TEATRE per investigar i aprofundir en noves maneres d’ensenyar el teatre, i paral·lelament vaig començar a fer camí amb la CIA. TOTI TORONELL.

També dirigeixo altres companyies, faig dibuixos, escultures, algun disseny, construeixo escenografies, toco una mica l’acordió i l’ukelele, també dono alguna classe, invento, escric, imagino, i quan menys m’ho espero, m’equivoco… i puc tornar a començar.

Macarrons!! Ahir vaig menjar macarrons!!”

Deixa un comentari