Altres propostes interessants Exposicions i més

‘Enfoc’, la mostra del Castell

Cornellà de Llobregat inaugura 'Enfoc' pel Corpus 2024.

És una exposició de fotògrafs cornellanencs que es podrà visitar fins al 28 de juliol, al Castell.

Habitualment, coincidint amb les festes de la ciutat, l’Ajuntament de Cornellà inaugura una exposició relacionada amb Cornellà. Cada dos anys, es desenvolupa la mostra Ciutat Cruïlla, però enguany que no toca aquesta exposició, es presenta una altra que també està elaborada per cornellanencs i cornellanenques produïda pel consistori. Es tracta de l’exposició ‘Enfoc. Fotografia a Cornellà. Street Cornellà’, que es podrà visitar fins al 28 de juliol, al Castell.

‘Refracción’, de Rafael Lara.

‘Enfoc’ és una exposició col·lectiva on diversos fotògrafs locals, membres de l’Associació Fotogràfica de Cornellà (AFOCOLL), plasmen les seves reflexions i la seva mirada personal sobre els carrers de la nostra ciutat. Aquests artistes són Rafael Lara, Rosa Roig, José Ávila, Marta Amigo (l’artista de la foto de portada) i Pere Cortés.

La mostra presenta diferents visions d’aquests fotògrafs sobre la ciutat, amb un llenguatge personal i molt interessant, que recopila instantànies de diferents espais i des de diferents punts de vista.

Deixa un comentari