Esports i aire lliure

Inscripcions obertes per participar a la visita guiada nocturna pel riu

Us agradaria sentir-vos exploradors/es per un dia? Doncs teniu una oportunitat aquest proper dissabte perquè l’Ajuntament de Cornellà organitza una visita guiada pel riu, a partir de les 19.30 h. Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari. El termini estarà obert fins al divendres 1 d’abril.

L’activitat és un recorregut nocturn per l’entorn del riu Llobregat guiats per experts naturalistes, per descobrir la fauna que apareix quan s’amaga el sol. Aquesta visita nocturna guiada per l’entorn del riu és una manera de conèixer la diversitat de fauna que habita en aquesta zona quan s’amaga el sol.

Aquesta activitat forma part d’un seguit de propostes naturalistes que busquen la recuperació del riu Llobregat, perquè juga un paper cabdal en aconseguir un desenvolupament més sostenible de la nostra ciutat. Aquest procés es fonamenta en:

  • L’augment de la biodiversitat, a partir de treballs de millora de la qualitat de les aigües i la conservació de l’entorn natural de la llera del riu.
  • La connectivitat física i ecològica, a partir del disseny dels espais lliures.
  • La productivitat, sobretot en el sector agrícola, com a condició indispensable dels nous paisatges del s. XXI.

 

L’accés principal que hi ha des de Cornellà a l’entorn natural del riu Llobregat és la passarel·la que surt des del carrer Verge de Montserrat, apta per a vianants i ciclistes. Primer supera l’autovia A-2, i després dona accés tant als camins que recorren la riba esquerra del riu (la més propera al nucli urbà de Cornellà) com als de la riba dreta (accedint als termes municipals de Sant Boi i el Prat de Llobregat).

 

Deixa un comentari