Arts escèniques Teatre i arts

Ja podeu comprar les entrades anticipades per a la nova temporada del “Cornellà Escènica”!

Comença 2023 i amb ell, la temporada d’hivern del Cornellà Escènica, que inclou la programació de l’Auditori de Cornellà i de la resta de sales de teatre del municipi, com són la Sala Ramon Romagosa, l’auditori de Sant Ildefons i també la Sala Padró. La programació cultural dels propers mesos és variada i inclou actuacions teatrals i musicals, per a tota la família, monòlegs…

 

Com sempre, es recomana la compra anticipada perquè us podeu beneficiar de fins a un 20% de descompte!

WEB DE LA VENDA D’ENTRADES DEL CORNELLÀ ESCENA I DEL CORNELLÀ EN FAMÍLIA

Al web de L’Auditori de Cornellà trobareu tota la programació de la nova temporada d’Hivern-Primavera 2023 amb nous abonaments i descomptes d’entre un 10% i un 25%, segons el nombre d’espectacles adquirits.

WEB DE LA VENDA D’ENTRADES DE L’AUDITORI DE CORNELLÀ

 

La programació Cornellà Escena arrenca el cap de setmana del 4 i 5 de febrer. Dissabte 4 de febrer, amb el musical ‘Recordando a Grease’, a L’Auditori; i el diumenge 5 de febrer, amb una obra per al públic familiar titulada ‘El fil vermell’ a l’auditori Sant Ildefons. Aquesta història està basada en la llegenda sobre la connexió de totes les persones a les quals estimem a través d’un fil vermell invisible, que no es pot ni trencar ni separar per molt que passi el temps o la distància.

Les actuacions més rellevants del “Cornellà Escènica”

Dissabte 4 de febrer teniu el musical ‘Recordando Grease’. L’endemà, el dia 5, ‘La Trena’, dirigida per Clara Segura (amb entrades ja exhaurides) i ‘El fil vermell‘. Continuarem al cap de setmana següent, amb Chicuelo (11 de febrer, a la Sala Ramon Romagosa), l’obra de teatre ‘León a la terra dels homes‘(12 de febrer, a la Sala Ramon Romagosa), ‘El sonido oculto‘ amb Toni Acosta i Omar Ayuso; ‘Chungo’, el monòleg de l’actor Luis Zahera (25 de febrer a L’Auditori) i ‘Cinc històries diferents‘ (26 de febrer, a la Sala Padró).

Març serà el mes de la dansa de la mà de la Vanesa Gálvez en ‘El dormitorio’ (4 de març, a l’Auditori de Cornellà), de l’obra de teatre ‘Carrer de Txernòbil‘ amb Evelyn Arévalo (5 de març, a l’Auditori de Cornellà), ‘La Pell Fina‘ (5 de març, a la Sala Ramon Romagosa), ‘La casa més petita‘ (12 de març, a l’auditori de Sant Ildefons), ‘Filar‘ (12 de març, a l’auditori de Sant Ildefons) , del concert de El verbo odiado (18 de març, a la Sala Ramon Romagosa), de l’òpera ‘Madama Butterfly‘ (19 de març, a l’Auditori de Cornellà), ‘10.000 likes‘ (26 de març, a la Sala Padró) i la comèdia ‘Quan temps em queda?‘, per morir-se de riure (26 de març, a l’Auditori de Cornellà).

Abril començarà amb l’obra familiar ‘Entre peus i mans‘ (2 d’abril, a l’auditori Sant Ildefons), ‘L’home orquestra‘ (2 d’abril, a la Sala Ramon Romagosa), el rock-pop de ‘Perfecto desorden‘ (15 d’abril, a L’Auditori de Cornellà), ‘Emergència‘ de la Cia. Triangle Teatre (16 d’abril, a l’Auditori Cornellà), la cantata per a cor d’infants ‘La veu de la Terra‘ (21 d’abril, a l’Auditori de Cornellà). Celebrarem Sant Jordi amb el tradicional concert on també participarà l’OSSC sota la direcció de Salvador Brotons (22 d’abril, a l’Auditori de Cornellà) i acabarem el mes amb el concert de Maria Jaume (22 d’abril, a la Sala Ramon Romagosa).

Ja en el mes de maig podrem ballar i cantar al ritme d’ABBA (6 de maig, a l’Auditori de Cornellà), el tribut al Rei Lleó ‘De Simba a Kiara’ (7 de maig, a l’Auditori de Cornellà) i amb el flamenc de Kiki Morente en el marc del Festival d’Art Flamenc de Catalunya a Cornellà (13 de maig, a l’Auditori de Cornellà). Continuarem amb ‘L’amic retrobat‘ (14 de maig, a la Sala Ramon Romagosa), ‘Camí a l’escola‘ (21 de maig, a la Sala Ramon Romagosa) i la cloenda de la temporada amb The Gramophone Allstars Bigband, a la plaça de la Sardana el dissabte 27 de maig.

Els espectacles teatrals de l’Auditori

Els espectacles musicals de l’Auditori

La programació familiar de l’Auditori

Les actuacions de dansa de la temporada de l’Auditori

 

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari