Activitats familiars Cultura en familia General Lectura

Jornades de portes obertes per inaugurar les biblioteques Teresa Pàmies i Clara Campoamor

El cap de setmana de l’11 i el 12 de juny Cornellà de Llobregat estrenarà dues noves biblioteques, situades als barris d’Almeda i de Fontsanta-Fatjó. La programació inclou activitats culturals, populars i familiars per donar a conèixer els nous equipaments, que iniciaran l’activitat el dilluns 13 de juny.

La posada en marxa de la biblioteca Teresa Pàmies a Almeda i de la biblioteca Clara Campoamor a Fontsanta-Fatjó respon a la voluntat de l’Ajuntament de Cornellà d’apropar aquest servei a tots els barris de la ciutat i proporcionar una oferta cultura més descentralitzada. Les dues s’integraran a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà (XBC), de la qual ja formen part la biblioteca Central de Cornellà, la biblioteca Marta Mata i la biblioteca Sant Ildefons.

La posada en marxa dels dos nous equipaments culturals donen el tret de sortida a la Festa Major i l’11 i el 12 de juny, a banda d’obrir les portes de les biblioteques perquè la ciutadania conegui aquestes dues noves instal·lacions, també s’ha programat un seguit d’activitats per celebrar la seva estrena.

Per homenatjar les dones que posen el nom dels dos nous centres culturals, hi haurà cinema-fòrum i lectures sobre Clara Campoamor (1888-1972), política i impulsora del vot femení a Espanya, i sobre l’escriptora i activista Teresa Pàmies (1919-2012).

Activitats per a tota la família els dies 11 i 12 de juny

Tant als dos equipaments com també als seus voltants, hi haurà cercaviles, visites guiades pels edificis nous, espectacles infantils, i els més petits podran pintar el conte que s’ha editat especialment. També s’ha habilitat un espai de photocall i ludoteca musical. Les activitats tindran lloc al matí, d’11 a 14 hores tant dissabte com diumenge, i dissabte també de 18 a 20 hores.

Deixa un comentari