Altres Esports i aire lliure Petites

Jugateques ambientals, diumenges al matí, per gaudir i aprendre sobre la natura

A Cornellà les Jugateques Ambientals estan ubicades al parc del Canal de la Infanta i al parc de Can Mercader. Al parc de la Infanta la Jugateca està molt a prop de dels jocs infantils. Es fan activitats i jocs sobre l’aigua, el nostre entorn natural, consum responsable, estalvi energètic, residus… Aquesta Jugatecambiental és un complement perfecte per aquest parc obert i assolellat que disposa de parterres de prat verd, fileres de plàtans i grups de washingtònies de grans dimensions. A més, entre els camins, diversos bancs conviden al repòs.

Al parc de Can Mercader es fa els diumenges al matí d’11.30 a 13h. Gaudeix de múltiples recursos ja que en aquest parc es concentren moltes espècies de flora i fauna singulars, es porten a terme una gran quantitat d’activitats culturals, esportives, socials i educatives i, a més a més, permet tractar alguns aspectes de sostenibilitat del parc com l’aprofitament d’una mina d’aigua i les diferents energies renovables presents en els edificis municipals del parc.

La programació de les diferents Jugatecambientals es pot consultar al seu perfil d’Instagram i també al web de l’AMB. Totes les activitats tenen lloc els diumenges d’11.30 a 13.30 h o de 12 a 14 h, segons el parc o la platja. La temporada finalitzarà el primer cap de setmana de juny, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, i continuarà el mes de setembre amb l’edició de tardor.

Deixa un comentari