Activitats familiars

Les noves restriccions fins al 28 de febrer permeten la mobilitat comarcal

El Procicat ha decidit prorrogar les mesures restrictives de diverses activitats i de la mobilitat per contenir la pandèmia de la Covid-19 vigents a tot Catalunya fins al 28 de febrer.

Ara bé, el govern català ha decidit alleujar algunes d’aquestes mesures. Principalment, el confinament obligatori passa a ser comarcal per a qualsevol persona que no desenvolupi una activitat essencial; s’amplia una hora l’horari dels bars i restaurants, tant a la franja d’esmorzar com de dinar (de 7.30 a 10.30 h i de 13 a 16.30 h); i en el sector esportiu, a partir del dilluns 8 els gimnasos poden tornar a l’activitat amb una aforament limitat al 30% a l’interior, i les  activitats de grup estaran limitades a sis persones. Finalment, també poden tornar a obrir les llibreries el cap de setmana, o si tenen més de 400 m2.

Les mesures actuals han permès frenar l’escalada de contagis, però la capacitat dels hospitals encara es troba al límit. Com fins ara, si les dades empitjoren, la Generalitat deixa la porta oberta a tornar a endurir les restriccions.

 

Deixa un comentari