Esports i aire lliure

Les piscines exteriors del PELL i de Can Mercader romandran obertes durant tot l’agost

Del 20 de juny al 4 de setembre el Parc Esportiu Llobregat (PELL) i el Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader esdevenen la millor alternativa per combatre la calor i gaudir de la temporada estiuenca de 2022. Ambdues instal·lacions obren portes oferint un ampli horari i diferents tarifes adaptades a totes les necessitats: des d’entrada puntual vàlida per a un dia, entrada reduïda en horari de tarda a diversos bons i abonaments. I és que cada any, quan arriba l’estiu, les piscines del PELL i de Can Mercader es converteixen en punt de trobada de la ciutadania que ofereixen aquests dos equipaments de qualitat i saludables.

Informació d’interès

  • Ambdues piscines obriran tots els dies del 20 de juny al 4 de setembre de 10.30 h a 19.15 hores.
  • A través de la web https://www.parcesportiullobregat.com/entrades-piscines/ es poden aquirir entrades puntuals vàlides per a un dia, amb un màxim de tres dies d’antelació, per a qualsevol de les dues instal·lacions. De forma presencial, també podeu comprar els abonaments.
  • El preu de les entrades puntuals és de 5,74 € en el cas dels adults, 4,82 € infantil de 5 a 15 anys i gratuïta per als menors de 4 anys. També es pot comprar una entrada més assequible permet l’ús de les piscines de 17 h a 19.15 h al preu únic de 2,15 €. Per a gent gran (+60 anys) hi ha una tarifa puntual de 2,97 €.
  • També hi ha possibilitat de comprar bons de 10 o 20 usos o l’abonament de temporada.

 

La piscina del PELL porta el segell de l’arquitecte que va dissenyar tot l’edifici, el portuguès Álvaro Siza. Un gran complex esportiu i multidisciplinari amb un emplaçament estratègic en un dels barris més dinàmics de Cornellà. La piscina exterior mostra un atractiu disseny i una extensa zona de platja per tal que l’usuari pugui prendre el sol, banyar-se o gaudir en companyia d’amics o familiars. En el cas del Complex Can Mercader, posa a disposició dels banyistes dues àrees de bany, piscina de 50 metres i una de petita de 8×8 metres, tot emmarcat en un important pulmó verd que configura el parc que porta el mateix nom.

COMPRA LA TEVA ENTRADA ON-LINE

 

 

Deixa un comentari