Activitats familiars Arts escèniques Festival i fires Música Teatre i arts

Nous concerts en el marc de la Factoria Musical a la plaça Mary Santpere

Aquest setembre tornem al cicle de concerts a la Factoria Musical, el cicle començarà el dia 10 continuant els dies 18 i 25. Les actuacions començaran a les 19:30 hores, i es faran a la Plaça Mary Santpere, a l’exterior de la Factoria Musical. Serà una oportunitat excepcional per poder gaudir de música de qualitat de bandes locals.

Dia 10 de Setembre:

26 Dollars: Grup que assaja a Cornellà des de fa dècades. Fan exquisides versió Rock clàssics dels ’60 ’70.

Dia 18 de Setembre:

Kobe: és un grup d’Indie Rock format en Barcelona en 2019. Es presenten en els escenaris amb un repertori molt personal basat en ritmes enèrgics, melodies contagioses i lletres directes que repassen temes quotidians, sense deixar de costat una visió crítica i irònica de la realitat que els envolta.

Pitu & Paco: Fan un acústic, rock ‘arrels amb ganess de divertir-se i de divertir a l’audiència. Pitu és un Rocker de Cornellà que ha militat en bandes com Dirty Rockets, No name Band y the Gorrions junto a Morfi Grei.

Dia 25 de Setembre:

Pequeño hombre cohete: Banda de la Factoría Musical des de el 2008, estil Hard Pop amb temes propis amb un estil molt personal i amb un so molt compacte creant un bon espectacle

Deixa un comentari