Arts escèniques

Compra cultura, amb descomptes

Ja podeu comprar, de manera anticipada, les entrades per a l’edició de tardor, amb descomptes de fins al 20%.

16.334 espectadors han passat per les sales del Cornellà Escènica, entre els escenaris de l’auditori Sant Ildefons, les sales Ramon Romagosa i Padró; i l’Auditori de Cornellà. Un èxit de participació que mostra la consolidació de la programació ordinària oferta a través de l’Ajuntament de Cornellà per garantir l’accés a la cultura i fomentar la cohesió social. Ara, la propera edició ja està preparada i, després de les vacances d’estiu, tornaran a apujar els telons per continuar oferint entreteniment de qualitat.

Vint-i-set espectacles conformen la nova programació del Cornellà Escènica, de setembre a desembre. D’aquests, onze es desenvolupen en els escenaris de l’auditori Sant Ildefons, la Sala Ramon Romagosa i la Sala Padró. La resta, són propostes de l’Auditori de Cornellà.

Com sempre, hi ha descomptes per la compra anticipada, en els menors d’edat i jubilats, així com per a estudiants universitaris, pensionistes o per als usuaris i usuàries de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà.

ELS ESPECTACLES DEL DEPARTAMENT DE CULTURA

La programació de tardor de l’auditori Sant Ildefons i de les sales Ramon Romagosa i Padró està formada per onze cites variades. El primer a estrenar-se és el cantant Pau Vallvé, qui presenta el seu nou disc el dissabte 7 d’octubre, a les 22 h, a la Sala Ramon Romagosa. Després, arriba l’obra de teatre “GIRLS LIKE THAT”, a l’auditori Sant Ildefons, el divendres 20 d’octubre, a les 19 h. Aquest espectacle té audiodescripció i explica l’amistat entre tres noies que es veu afectada per la publicació d’una d’elles despullada, que es fa viral.

La primera proposta infantil arribarà el diumenge 12 de novembre, també a l’auditori de Sant Ildefons amb “LA RIGOBERTA I EL WINDINGO”, també amb audiodescripció. Aquesta és la història d’una comunitat indígena que perd el seu territori per la fam insaciable d’un monstre, el Windingo. Una nena i la seva àvia confrontaran la bèstia per descobrir-ne l’origen i recuperar la terra i els seus drets. És un espectacle de teatre, de titelles, d’humor i de consciència per a tota la família, recomanada per a infants a partir dels 6 anys.

ELS ESPECTACLES DE L’AUDITORI

L’Auditori de Cornellà s’ha proposat animar-nos durant aquesta tardor i, per aquest motiu, presenta uns quants musicals molt interessants! El primer és l’homenatge a QUEEN, previst per al dissabte 23 de setembre, a les 20 h. I just l’endemà, un concert de bandes sonores. “Un viatge de pel·lícula”, amb el Septet de Metall de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

I els musicals continuen amb “El Joan sense por i la casa encantada”, el dissabte 30 de setembre, per a un públic familiar. La primera obra de teatre serà el diumenge 1 d’octubre amb l’obra “GORDAS”, amb Maria Jiménez i Teresa López. Aquesta és una comèdia que fa reflexionar sobre els estereotips que afecten, exclusivament, les dones.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari