Activitats familiars L’hora del conte Lectura

Participeu a les activitats familiars de les biblioteques de Cornellà!

Les biblioteques de Cornellà desenvolupen un bon nombre d’activitats aquesta primavera adreçades als més petits. Els propers dies n’hi ha programades trobades familiars per gaudir de la lectura i de la cultura de la manera més divertida possible.

La primera d’aquestes activitats es porta a terme dimecres 27 d’abril, a partir de les 18 h, a la Biblioteca Marta Mata. És una nova sessió del “Crea…acció: Menjacabòries!”. Les places ja estan exhaurides perquè és una proposta que acostuma a tenir molt d’èxit. És un taller familiar a partir del qual es confecciona un menjacabòries (atrapasueños) i d’aquesta manera, fem fora els malsons.

Uns dies després, dissabte 30 d’abril, a les 11 h, a la Biblioteca Sant Ildefons, podrem gaudir d’una nova sessió dels “Dissabtes familiars”. Aquest dissabte vinent l’activitat rep el nom de “Dins el cor” i explica que quan surt el sol, tenim la roba al balcó per tal que s’eixugui amb el vent suau. Al balcó hi viuen uns amics que són: en Samuel, que viu a la butxaca de la camisa; el bromista Cuc Maluc, que t’atraparà el nas; la presumida Filomena, mandrosa, poruga i fina com les flors! Tots feliços comparteixen estones junts, juguen amb la pilota, salten i ballen. La sessió del dissabte és un conte dolç sobre l’amistat i la companyia.

Aquesta activitat està recomanada per a infants de 6 a 36 mesos i la condueix l’Ada Cusidó. Per inscriure’s, cal omplir aquest formulari.

I més enllà d’aquestes activitats infantils, a les biblioteques Central, Sant Ildefons i Marta Mata continuen els clubs de lectura i les sessions d’alfabetització digital. Podeu consultar l’agenda sencera aquí.

Deixa un comentari