Arts escèniques

Pau Vallvé, en concert

Pau Vallvé actua a Cornellà el proper 7 d'octubre dins la nova programació del Cornellà Escènica.

Després de la seva gira per Menorca, el cantant català arriba a Cornellà el 7 d’octubre, a la Sala Ramon Romagosa, per omplir de música i de bon rotllo la Sala Ramon Romagosa!

La Sala Ramon Romagosa (Patronat Cultural i Recreatiu) estrena la seva programació de tardor el dissabte 7 d’octubre, amb el concert de Pau Vallvé. Començarà a les 22 h i les entrades ja estan disponibles. Si es compren ara, de manera anticipada, tenen un preu de 10’17 €, però si es compren el mateix dia de l’espectacle, directament a la taquilla, el cost és d’11’30 euros.

Pau Vallvé ens presenta el seu disc més positiu de la seva trajectòria musical. De fet, n’és de tan optimista que el seu nom és un emoji 🙂

És un disc que parla i que sona en plural, amb molt de ritme i que busca convertir els concerts en una experiència comunitària. La intenció de la gira que ara arriba a Cornellà és fomentar la interrelació amb els assistents, perquè puguin participar del concert i, fins i tot, cantar! T’ho perdràs?

Pau Vallvé és un cantautor que compon en català i que porta tota la seva vida dedicada a la música. De ben petit, va començar la seva formació musical i no ha parat des d’aleshores. Té més de 23 treballs publicats (alguns, fins i tot, escrits en anglès). Té estudis en Belles Arts i part de la seva carrera l’ha dedicat a la publicitat, tot i que allò que més estima és crear cançons que parlin d’ell i dels seus sentiments. Com la vida d’un cantautor no sempre és meravellosa, de vegades ha hagut de compondre per a altres artistes i, com a curiositat, ha creat la sintonia, les cançons i els crèdits dels exitosos dibuixos animats ‘Mic3’ de TV3.

NOVA PROGRAMACIÓ DE TARDOR DEL CORNELLÀ ESCÈNICA

Aquesta és una de les moltes propostes musicals de la temporada i és que la temporada de tardor del Cornellà Escènica arriba carregada de música aquest any. Les primeres actuacions es desenvolupen a L’Auditori, amb els musicals de Queen (23 de setembre) i el tribut a Raffaella Carrà (el 7 d’octubre). Tanmateix, abans del concert de Vallvé, també hi haurà dues obres de teatre: ‘En Joan sense por i la casa encantada’ (30 de setembre per a un públic familiar) i ‘Gordas’ (l’1 d’octubre).

Tota aquesta programació forma part del Cornellà Escènica de tardor, que es desenvolupa entre els mesos de setembre a desembre, en diferents espais de la ciutat. La Sala Ramon Romagosa i L’Auditori són els que ja hem mencionat, però cal sumar l’auditori de Sant Ildefons i la Sala Padró.

I, com sempre, hi ha descomptes per la compra anticipada o promocions. Totes aquestes ofertes les trobareu detallades aquí.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari