Conferències Esports i aire lliure

Pink Zumba per commemorar el Dia mundial del càncer de mama

Cornellà commemora el Dia mundial del càncer de mama amb un calendari d’activitats conegut popularment com “la quinzena rosa”. La raó? Es demana que a totes aquestes activitats, els i les assistents portin alguna peça de roba de color rosa, que és el color del llaç que simbolitza aquesta malaltia.

Aquest any, les activitats es porten a terme des del 17 fins al 30 d’octubre, amb exposicions, xerrades, tallers per ensenyar a palpar-se les mames i activitats esportives.

Precisament, una de les més destacades és la sessió de Pink Zumba Solidari, previst per dissabte 22 d’octubre, a les 11 h, al Parc Esportiu Llobregat.  Tothom és benvingut a moure’s i ser solidari amb la investigació del càncer de mama. El Zumba és una modalitat esportiva consistent en una activitat cardiovascular combinada amb balls llatins. S’hi vendran samarretes, productes i pastissets, i se sortejaran regals dels patrocinadors.

També, fins al 30 d’octubre, es podrà veure l’exposició TOCA-TE-LES “TIRITAS”. És una activitat organitzada per l’associació Toca-te-les que mostra fotografies per difondre els diferents exercicis d’autoexploració dels pits com a mesura de prevenció. La recaptació d’aquesta edició es destinarà a la Fundació Contigo.

Podeu consultar tota la programació a www.cornella.cat

Deixa un comentari