Espectacles de carrer Festival i fires

Precaució i responsabilitat per celebrar la revetlla de Sant Joan

Amb l’estiu i el solstici arriba Sant Joan, la revetlla que celebra la nit més curta de l’any i que aquest esperem sigui la darrera amb la mascareta. Fem un Sant Joan diferent amb grups reduïts, amb la família i els amics, però amb molta precaució, tant per evitar possibles contagis de la COVID-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic.

Aquest any no es faran activitats populars presencials als barris de la ciutat. Els sopars en petit comitè i les festes a places i terrasses han substituït les grans celebracions les fogueres i correfocs.  Malgrat  les restriccions, la festa es mantindrà viva i lluny de les celebracions multitudinàries.

A Cornellà les restriccions seran les marcades per les autoritats. Una de les activitats que es recupera de forma presencial, però am prudència i mesures de seguretat, seràla rebuda de la Flama del Canigó que es farà el dia 23 de juny entre les 17 i les 20h a la plaça de l’Església organitzat per Òmnium Cultural amb la col·laboració d’Amics de la Sardana, ANC, Cua de Drac i els Tabals del Foment de Cultural Popular, Bastoneres de Cornellà, Colla Martinet i Agrupació Sardanista. Les principals activitats programades a Cornellà:

18.15 h. Cercavila des de l’Orfeó Catalònia amb la Cua de Drac i els Tabals del Foment de Cultura Popular per la Carretera d’Esplugues
18.30 h. Música de sardanes a la Pl. de l’Església
18.45 h. Arribada de la Flama a la Pl.de l’Església, encesa del peveter i lectura del Missatge de la Flama 2021

 

CONSELLS DE SEGURETAT I PREVENCIÓ

Deixa un comentari