Esports i aire lliure

Primera sessió de Cinema a la Fresca, aquest dimecres, a la plaça de Catalunya

La programació Nits d’Estiu inclou diferents propostes nocturnes per gaudir a l’aire lliure, aprofitant que la calor dona treva i que a la nit baixen una mica les temperatures. Una d’aquestes propostes més emblemàtiques i nostàlgiques són les sessions de cinema a la fresca, tal com es feia a les places dels pobles a les dècades dels ’50 i ’60.

La primera d’aquestes sessions serà aquest dimecres, 6 de juliol, a partir de les 22 h, a la plaça de Catalunya amb la pel·lícula “Green Book EUA”.

GREEN BOOK EUA (2018) Drama-Comèdia

Director. Peter Farrelly. Intèrprets: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Iqbal Theba, Linda Cardellini

Any 1962. Tony Lip (Viggo Mortensen) és un rude italo-americà del Bronx que és contractat com a xofer del virtuós pianista negre Don Shirley (Mahershala Ali). Tots dos emprendran un viatge per a una gira de concerts pel Sud dels Estats Units, on Tony haurà de tenir present “El llibre verd”. Una guia que indicava els pocs establiments on s’acceptava els afroamericans. Són dues persones que hauran de fer front al racisme i els prejudicis, però a qui el destí unirà, obligant-los a deixar de banda les diferències per sobreviure i prosperar en el viatge de les seves vides.

Deixa un comentari