Arts escèniques Música Teatre i arts

Rafa Pons en concert a la Sala Ramon Romagosa

El proper dissabte, 12 de març, a partir de les 22h a la Sala Ramon Romagosa, Rafa Pons presenta un concert acústic a Cornellà en què repassa la seva discografia i interactua amb el públic que, mitjançant votacions, podrà decidir el rumb del concert.

Igual que en els famosos llibres dels 80, aquest serà un concert interactiu com mai abans ha ocorregut.

EXIGEIX LA TEVA PRÒPIA AVENTURA amb Rafita.

Amb 14 anys de carrera, Rafa és un habitual de l’escena de la música en directe a Espanya i l’Argentina. Vol desdramatizar la nova normalitat i celebrar la volta als concerts.

En la gira de la guerra del sexe, el seu últim treball discogràfic, va realitzar més de 60 concerts sol en 2019, entre ells, a Madrid a la Sala Shoko i 5 vegades a la Sala Galileu i a Barcelona a la Sala Bikini i en el Petit Palau de la Música.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

A banda del concerts els dies 7 i 8 de març a les 18h a l’Auditori de Cornellà hi haurà dues activitats complementàries gratuïtes i ambreserva prèvia ( 93 3770212-ext. 1462)

Es tracta de l’activitat “Eines per a escriure cançons amb Rafa Pons”. A través d’exercicis pràctics podreu enriquir els vostres textos musicals, prenent consciencia de la importància que la part literaria té en el procés compositiu.

Deixa un comentari