Arts escèniques Música Teatre i arts Teatre i dansa

Regala cultura aquest Nadal!

No saps què regalar aquest any? No vols tornar a repetir? Et fa il·lusió compartir una experiència? Doncs aquí t’oferim la idea: regala entrades per gaudir dels diferents espectacles de la propera temporada del Cornellà Escènica.

La programació de L’Auditori

Com és habitual, cada temporada, les diferents sales de teatre de la ciutat preparen la seva agenda i en aquest cas, la de L’Auditori no pot ser més variada. Són 13 espectacles de teatre, d’humor i de música. Del 4 de febrer al 13 de maig, passaran per aquest escenari artistes com Clara Segura i Marta Marco amb l’obra “La Trena” (entrades ja exhaurides), Toni Acosta i Omar Ayuso amb “El sonido oculto” o Evelyn Arévalo i el seu “Carrer de Txernòbil”. També ens farem un tip de riure amb el monòleg de Luis Zahera i amb la comèdia “ Quan temps em queda”. I a nivell musical, comencem amb un tribut a Grease i ABBA, i gaudirem de la veu de Kiki Morente, entre molts altres espectacles. Aquí trobareu tota la programació.

A més, L’Auditori estrena diferents abonaments i descomptes per aquest 2023 que apropen la cultura a totes les butxaques.

I aquesta temporada, tots els espectacles programats es podren gaudir sense barrers auditives.

La programació familiar

I pel que fa a la programació de la resta de sales de la ciutat com L’Auditori de Sant Ildefons o la Sala Ramon Romagosa del Patronat Cultural i Recreatiu, durant els propers mesos gaudirem de la versió en teatre del conte “El fil vermell”, “Cinc històries diferents” o “Camí a l’escola”.

Per al públic més adult, continua la programació de teatre i de música, amb Chicuelo o El verbo odiado i Peyu: L’home orquestra.

En aquests espectacles, també hi ha descomptes que poden arribar fins al 20%.

Deixa un comentari