Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

Roger Pera i Quim Masferrer, dues propostes per divendres i diumenge a l’Auditori de Cornellà

La cultura és segura!

S’obre la programació del Cornellà Escènica i amb ella es posen en marxa totes les mesures de prevenció de seguretat e higièniques per la Covid-19. Amb aforament limitat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

En principi, si les condicions sanitàries ho permeten, el  divendres 29 de gener a les 20h, tindrem a l’Auditori de Cornellà l’obra de teatre Quina feinada! amb Roger Pera

Original de Becky Mode ens arriba Quina feinada! en versió i dirigida per Ventura Pons. Als EEUU aquest èxit el protagonitza Jesse Tyler Ferguson, el pèl roig de la sèrie Modern Family. A l’adaptació catalana és en Roger Pera el que es posa a la pell d’aquest agent de reserves d’un modern i luxós restaurant de moda a la ciutat. Per ell passen totes les trucades, les reserves i totes les històries al llarg d’una calorosa tarda d’estiu. Un treball d’orfebreria actoral que deixa a l’espectador bocabadat.

 

 

 

Diumenge, 31 de gener a les 19h l’Auditori obrirà les seves portes per rebre l’actuació, en format monòleg, de Quim Masferrer amb el seu show “Bona Gent”.Un espectacle de veritat, honest, un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador. Això és Bona Gent, d’autoria i interpretació del mateix Quim i amb Ferran Aixalà com adjunt de guió, pallasso i guionista.  Una producció de la cia Teatre de Guerrilla amb més de vint anys d’història.

Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors….però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic. Quim Masferrer pensa que ha arribat l´hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista.

COMPRA JA LA TEVA ENTRADA I GAUDEIX DE DESCOMPTES :

www.auditoricornella.com

 

 

Deixa un comentari