Activitats familiars General

Tallers per aprendre noves tecnologies des de casa

El Citilab obre les inscripcions per als tallers mensuals que es desenvoluparan al llarg d’aquest primer trimestre de manera virtual, adreçats a diferents perfils de públic.

Estan orientats a treballar per projectes i de forma col·laborativa, tocant temàtiques relacionades amb la programació, el món 3D i altres àmbits de tendència.

Ja teniu oberta les inscripcions per als propers tallers:

-“Si els infants programen, jo també”, amb l’objectiu d’introduir els adults al món de la programació visual per blocs a través d’Scratch. Aquesta formació s’imparteix regularment al Citilab i està dirigida a nens i nenes però, a través d’aquest taller, volen donar l’oportunitat als adults que coneguin el llenguatge de les màquines i que es capacitin per interès propi o per acompanyar els més petits en el seu procés d’aprenentatge.

-“Jugant amb la llum” (https://youtu.be/aocUdc-Muyc), per crear històries amb formes, colors i figures a través de les llums i les ombres des de casa. Taller familiar: els infants han d’estar acompanyats d’un adult (+18 anys).

També estan disponibles en línia les dues formacions quadrimestrals: Robòtica i electrònica creativa amb Snap! per Arduino i Programació d’aplicacions mòbils amb AppInventor.

Informa’t a www.citilab.eu

Deixa un comentari