Festival i fires

Torna el ST Ildephon’s Festival, aquest dissabte, de 18 a 24 h

La ciutat podrà tornar a gaudir de la festa St Ildephon’s Festival, que se celebrarà el dissabte 2 de juliol, de 18 a 21 h, al carrer de l’Avellaner. És una proposta festiva, musical i familiar que es recupera per continuar omplint els carrers de lleure.

Aquesta és la programació prevista:

De 18 00 a 21.00 h – TALLERS CREATIUS: construccions amb totxanes de cartró i goma, de figures de fusta i tallers de maquillatge

19.00 h – Espectacle. “Home Bala”: el número mític del circ portat al carrer, un pallasso excèntric convertit en munició de l’artilleria del seu canó.

 

20.00 h – Espectacle. “Capitana Morgana”, de la companyia Soldenit. Pirates i sardinetes, una bandera amb una calavera i la capitana Morgana, la pirata més famosa dels set mars són els ingredients d’aquest espectacle d’humor per als més petits.

21.00 h – Show de màgia. “Imaginat2”, de la companyia Niñas del Mago. Amb aquest espectacle, tindreu l’oportunitat única de veure dues magues que trenquen el tòpic. Els infants s’il·lusionaran i els adults tornaran a tenir il·lusió per la màgia.


22.30 h –THE BEATBOYS (Beatles tribut band). Des del 2011, Raúl Maldonado i Jonathan Gimeno van començar l’experiència de tocar Beatles per diversió, però amb el temps van convertir-se en un dels tributs a la banda anglesa més especial.

Deixa un comentari