Activitats familiars

Trobada Castellera comarcal

Trobada Castellera comarcal, aquest dissabte 21 d'octubre de 2023, a Cornellà de Llobregat.

800 castellers i castelleres d’arreu del Baix Llobregat es donaran cita aquest dissabte 21 d’octubre, a la plaça de Catalunya, per celebrar aquesta festa, organitzada pels Castellers de Cornellà amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà.

Els Castellers de Cornellà organitzen la seva tradicional Trobada Castellera del Baix Llobregat, que aquest 2023 arriba a la seva vint-i-setena edició. La trobada d’aquest any es farà el dissabte 21 d’octubre, a la plaça de Catalunya, a partir de les 17.30 h. La jornada finalitzarà amb un concert de Zàping Catalònia, a les 21.30 h, en el local dels Castellers, situat a l’Espai Cultural de La Caldereria.

La Trobada Castellera comarcal aplegarà 11 colles d’arreu del Baix Llobregat, el que suposarà que més de 800 castellers i castelleres es reuniran a la plaça de Catalunya, durant la tarda d’aquest dissabte. L’objectiu és alçar les seves màximes construccions, amb el suport de tots els assistents, per fer pinya.

Aquest any, les colles convidades pels nostres camises liles seran: Castellers de Sant Vicenç, Castellers de Gavà, Castellers de l’Adroc, Castellers de Castelldefels, Castellers del Prat de Llobregat, Colla Jove de L’Hospitalet, Matossers de Molins de Rei, Castellers de Sant Feliu, Colla Castellera dels Encantats de Begues i els Castellers d’Esplugues.

En el cas dels nostres camises lila, estan treballant per portar el dissabte el seu màxim històric d’un castell: un 4d8, que fa més de dues dècades que no l’han assolit. És per això que demanen el suport de la ciutadania perquè s’apropi a la plaça de Catalunya i els ajudin a desenvolupar la seva pinya.

La celebració de la Trobada finalitzarà amb un concert de Zàing Catalònia, a partir de les 21.30 h, al local on assagen els Castellers, a l’Espai Cultural de La Caldereria (el local dels Castellers). Precisament, les persones interessades també poden donar suport als nostres castellers, animant-los en els seus assajos, el dimecres 18 d’octubre, de 19.30 a 22 h; o el divendres 20 d’octubre, des de les 21 fins a les 23 h.

Deixa un comentari