Arts escèniques Música Teatre i arts

Un concert íntim basat en les obres de Lorca és la proposta del Castell per aquest dijous

El Castell de Cornellà ofereix aquest dijous 14 de juliol, a les 22 h, un concert íntim basat en les obres de Federico García Lorca titulat ‘Federico Underground’. L’entrada és totalment gratuïta i forma part de la programació de les Nits d’Estiu ’22.

Durant tot aquest mes, la ciutat pot gaudir d’una àmplia programació d’estiu inclosa en el programa cultural “Nits d’Estiu” i dins d’aquesta agenda cultural, una de les propostes més bohèmies i populars són els concerts del Castell. És un plaer per a tots els sentits assistir-hi a aquests tipus de concerts perquè el Castell transmet un sentiment bucòlic especial i també perquè l’acústica del seu pati és extraordinària.

Per tot plegat, us animem a assistir-hi a aquest concert. ‘Federico Underground’ és una fantàstica i bonica proposta que ens acosta a la intimitat de Lorca amb virtuosisme serè. I això és només possible per la immensa qualitat dels músics que formen aquest projecte.

La veu de Joaquín Gómez “El Duende”, la guitarra de Manuel Castilla, el baix d’Agustí Espín i la percussió de Joni Sánchez són una formació de luxe que hagués fet plorar d’emoció al mateix Federico.

 

Deixa un comentari