Conferències

Visita guiada pel Castell, aquest diumenge. Cal inscripció prèvia!

El Castell de Cornellà obrirà les seves portes de manera especial aquest diumenge 29 de maig, a partir de les 11 h, per desenvolupar una visita guiada per aquest edifici, que és un dels més antics de la nostra localitat.

Des de les 11 del matí, les persones interessades hauran d’apropar-se al mateix edifici del Castell per desplegar aquesta ruta pels seus voltants i el seu interior. L’itinerari té una durada d’una hora i mitja i estarà a càrrec de KuanUm!

[…] “El Castell de Cornellà és un dels edificis emblemàtics de la ciutat. Es tracta d’un gran casal gòtic, construït i reformat en diverses èpoques. Està estratègicament situat al capdamunt d’un petit turó, dominant el barri Centre, des del qual es té una bona visió del Llobregat en el seu tram final, de Sant Boi a l’altra ribera del riu i antigament, de les principals vies d’accés a la ciutat. 

Adquirit i reformat per l’Ajuntament de Cornellà, des de l’any 2000 acull diverses dependències municipals com el departament de Patrimoni Cultural, una sala d’exposicions, l’Arxiu Històric Municipal, i el pati central on se celebren activitats culturals i ciutadanes. A més, a la segona planta hi ha la seu de la Fundació Utopia d’Estudis Socials del Baix Llobregat”. […] 

Per assistir-hi, cal inscripció prèvia a través del Departament de Patrimoni de l’Ajuntament de Cornellà.

Deixa un comentari