Activitats familiars Altres Arts escèniques Festival i fires Música resto Teatre i arts Teatre i dansa

Nit jove i tribut a Abba per inaugurar el programa cultural de juliol

Aquest divendres 2 de juliol, arrenquen les actuacions musicals del programa cultural Nits d’Estiu.

D’una banda, a les 19:00 h, a l’Auditori Sant Ildefons, hi haurà la presentació del CD de La Veu de Cornellà 2019.

Els cantants premiats a la 1a edició del concurs interpreten les seves peces, més una cançó col·lectiva original, composada per Oscar Larios.
Tots els assistents rebran un exemplar del CD.
Si no us voleu perdre la presentació i aconseguir un dels CDs, heu de fer la reserva prèvia a cultura@aj-cornella.cat, indicant el nom, telèfon i número d’entrades (màxim de dues per reserva).

A les 20:00 h, a la pista esportiva de la plaça Europa, hi haurà la NIT JOVE amb les actuacions de:
RIYAD ACHOUIRIF (Hip hop, Alternativa)

Un ventall d melodies que tensen i destensen el cor, fruit de la seva multiculturalitat i la força amb què la música extreu d’ell.

 

KID ROKEN (Rap, Trap, Reggaeton)

Jove cantant que des dels 12 anys es va introduir en el món del Hip hop, al carrer amb els seus amics al sortir de classe. Hi participarà juntament amb altres joves cantants amb estils com el Tap, Rap, i fins i tot els sons llatins com el Reggaeton.

 

 

El dissabte 3 de Juliol, a les 22 hores, tothom a ballar amb les cançons d’una de les bandes musicals de més fama i que van ser fonamentals per crear el so i l’estil dels anys 70 i 80. ABBA THE NEW EXPERIENCE (Tribut a Abba) actuarà a l’esplanada davant de La Caldereria (accés per carrer Lluís Muntadas, darrere del Lidl).

 

Prèviament, tindreu una actuació de la Cobla Maricel: “Catalunya, terra de cants”, a les 19:00 h, a la sala Ramón Romagosa. Un viatge sonor ple de màgia, on el so de la terra pren la paraula que dibuixa l’empremta musical d’un país.

Consulteu a l’agenda tota la programació

 

Deixa un comentari