Arts escèniques

Cap de setmana teatral

No et quedis sense entrades i gaudeix ja dels descomptes per la compra anticipada de la programació del Cornellà Escènica.

La programació Cornellà Escènica d’aquesta temporada hivern-primavera no s’atura i aquest serà un cap de setmana carregat de propostes. “La pell fina”, “El domitorio” i “Carrers de Txernòbil” són aquestes cites teatrals, les tres, d’una alta qualitat.

“La pell fina”, a la Sala Ramon Romagosa

La companyia Flyhard porta aquesta comèdia al teatre cornellanenc que explica allò que no estem preparats per dir ni escoltar a la nostra societat actual. La història comença quan Nacho i Miranda visiten uns amics que acaben de ser pares. Tot va amb cordialitat fins que Nacho comenta que el fill d’uns altres amics és lleig.

La representació serà diumenge 5 de març, a les 19 h, i, actualment, estan gairebé totes les entrades venudes!

El dormitorio

Aquesta obra serà dissabte 4 de març, a les 20 h, i el preu de l’entrada és de 4 euros.

"El dormitorio", de Vanesa Gálvez
“El dormitorio” forma part del cicle Emergents.

En el marc del tercer cicle del projecte “Emergents”, que té com a objectiu donar oportunitats a joves talents i artistes pre-professionals, L’Auditori dona la benvinguda a “El dormitorio”, idea original i coreografia de Vanesa Gálvez, resident de l’escola de dansa ARC de Cornellà. L’acompanyen a l’escenari Eduardo Cortés la guitarra i la cantaora Alba Guerrero.

És una proposta de ball flamenc amb músics en directe on es fa servir la simbologia d’una habitació com a eina de creació. Durant la representació, es desenvolupa un diàleg interdisciplinari entre flamenc, arquitectura i pedagogia mitjançant una escena sincera, directa i contemporània. Aquesta peça forma part del projecte La Casa del Flamenco, on s’equipara el flamenc amb una casa, permetent seguir a través de les seves estances els diferents estils que el componen.

“Carrer de Txernòbil”

Aquesta cita teatral serà diumenge 5 de març, a les 19 h, i el preu de l’entrada és de 10 euros.

Evelyn Arévalo interpreta "Carrers de Txernòbil".
“Carrers de Txernòbil” és una obra molt íntima amb una posada en escena senzilla.

A través d’un monòleg interpretat per Evelyn Arévalo i dirigit per Joaquim Armengol arriba a L’Auditori de Cornellà l’escenificació de la crònica de la catàstrofe nuclear històrica de Txernòbil. Una obra basada en el llibre La pregària de Txernòbil de Svetlana Aleksiévitx, Premi Nobel de Literatura 2015.

Evelyn Arévalo exposa a “Carrer de Txernòbil” el testimoni de Liudmila Ignatenko amb una posada en escena essencialista, tractant de transmetre l’impacte que produeix el text amb la màxima senzillesa possible.

MÉS PROGRAMACIÓ DEL ‘CORNELLÀ ESCÈNICA’

“Filar”, a l’auditori Sant Ildefons el 12 de març

Més enllà d’aquest cap de setmana, la programació continua i l’Auditori de Sant Ildefons rebrà l’obra de dansa i titelles “Filar”, adreçada a un públic familiar. La cita serà diumenge 12 de març, a les 12 h, i les entrades ja estan disponibles. Si es fa compra anticipada, hi ha descomptes de fins al 20%.

Compra l’entrada!

Dansa i poesia visual filen històries que transcorren al llarg d’un fil en Filar, una peça de dansa que parla sobre com podem tornar a construir una comunitat i sentir com vivim en una xarxa de fils invisibles.

Deixa un comentari